Két áltaxist fogtak el a rendőrök, kigyulladt egy kamion az M7-esen - Városi Kurír

Sorting by

×

Két áltaxist fogtak el a rendőrök, kigyulladt egy kamion az M7-esen

Megbírságoltak egy autóst a rendőrök, aki a forgalommal szemben haladt az M4-es autóúton. Kigyulladt kamion miatt lezárták az M7-est a Balaton felé. Két áltaxist fogtak el a rendőrök a fővárosban.

Hirdetés

Szemben a forgalommal

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 112-es segélyhívó számon kaptak bejelentést kedd kora délután arról, hogy egy személygépkocsi szemben halad a forgalommal az M4-es autóút Tiszapüspöki elkerülő szakaszán.

A forgalomellenőrző járőrök  egy “biztonságos pillanatban” visszafordították, majd megállították a Budapest irányába tartó, de a Debrecen felé haladó forgalmi sávban közlekedő autóst.

A 76 éves szolnoki férfira 30 ezer forint közigazgatási bírságot és négy közlekedési előéleti pontot szabtak ki – olvasható a közleményben.

Kigyulladt kamion miatt lezárták az M7-est a Balaton felé

Teljesen lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalát szerda délután Polgárdi térségében, mert kigyulladt egy teherautó rakománya – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset a sztráda 80-as kilométerénél történt, a lezárást a polgárdi lehajtón és a 7-es főúton haladva lehet elkerülni – írták.

Két áltaxist fogtak el a rendőrök

Két áltaxist fogtak el a rendőrök a fővárosban, a járművek forgalmi engedélyét és rendszámát bevonták – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták: a XIII. kerületi kapitányságára érkezett bejelentés arról, hogy engedély nélkül dolgoznak taxisok egy kórház előtt. A kerületi rendőrök akciót szerveztek, amelybe bevonták a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály és Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedés Felügyeleti Főosztály (BFKH) munkatársait is – tették hozzá.

A tájékoztatás szerint a rendőrök két olyan – éppen fuvarban lévő – sofőrt azonosítottak és fogtak el, akik úgy vitték utasaikat, hogy nem rendelkeztek érvényes engedéllyel, de a szolgáltatásért elkérték a fuvardíjat.

Egyikük kocsijában még egy taxióra is be volt szerelve

Közölték, bevonták a két autó forgalmi engedélyét és elvették rendszámaikat, mert a járművek alkalmatlanok voltak a személyszállítási tevékenység végzésére, a rendőrök pedig illegális személyszállítás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki.

Forrás: Police.hu

Friss híreink

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Két áltaxist fogtak el a rendőrök, kigyulladt egy kamion az M7-esen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.