Connect with us

Voks 2024

A szelfikirály színre lép – Ez a belváros

szelfi
Megosztás

Orbán Viktor a mostani kampányban kerüli a tömeget. A „szelfikirály” hol itt, hol ott tűnik fel. A módszer a titkolózás, hangsúly a váratlanságon, lásd Győr, ahol még a támogatni kívánt polgármester is csak pár percekkel a találkozó előtt értesült a kampány-látogatásról

A Fidesz-fészek sem kivétel

A budapesti V. kerületében a város egyik legfideszesebb részén is csak úgy feltűnt, azaz egyszer csak ott termett  a „szelfikirály” és kísérete, akik azért jöttek, hogy kampányoljanak Szentgyörgyvölgyi Péter újrázásra készülő kerületi polgármester és Szentkirályi Alexandra főplgármeter-jelölt mellett. A nem túlzottan számos, szervezett közönség boldogan fogadta a „földreszállottat”, aki a jó hangulatú „nagygyűlést” egy kávézó szűkös „fogyasztási terében” tartotta. Egy kommentelő rosszmájúan meg is jegyezte:

„Egyre kisebb helyiségre van szükségük úgy látom. ? Az uniós pénzből épült magházban kb 10 emberrel több volt. „

Mint a furfangos lány ajándéka

Úgy tűnik, Orbán Viktor annak idején gyermekként sokat tanult a „mátyáskirályos” meséből, amiben a furfangos lány vitt is ajándékot, meg nem is, hiszen a miniszterelnök mostani „országjárásán ” ott is van, meg nem is, kampányol is, meg nem is.

Tény, hogy a mesterterv működik, mert így egyetlen kínos kérdés sem hangzik el, csak a mosolygós szelfik készülnek szakmányban.

Kacsolódó

Szerző