Boldog jövő legalábbis 3 csillagjegynek

A 2023-as év sok új lehetőséget tartogat. 3 csillagjegy anyagi sikerekre számíthat. Nekik nyugodt és boldog időszakot tartogat a jövő. A többieknek viszont nagyon meg kell kapaszkodni, mert nem egyszerű időszak elé néznek.

Bika

A Bika jegy szülöttei az év első felében nagyon lelkesek lesznek, egyre több dologgal foglalkoznak. Több olyan üzleti ajánlatot is fognak kapni amelyeket érdemes lesz megfontolniuk. E csillagjegy szülöttei olyan fantasztikus képességekkel rendelkeznek, hogy rövid idő alatt sikeressé teszik a vállalkozásukat és az ebből adódó bevételt hasznos dolgokra költik. Mivel szeretik a kényelmet olyan bútorokat vásárolnak az otthonukba amelyek még otthonosabbá és kényelmesebbé teszik a mindennapjaikat. Az év második felében egy stresszes időszakkal kell szembe nézniük, de mivel a bika nagy önfegyelemmel rendelkezik ezt a periódust is rövid idő alatt átvészeli. Az év végén e jegy szülöttei élvezhetik azt amit eddig felépítettek maguk körül, nyugodtabb napok következnek, sor kerül a pihenésre és a szórakozásra. A Bika előrelátó ezért mindig van elegendő megtakarított pénze amiből biztosítani tudja magának mindazt amire vágyik. A 2021-es évben jóval nagyobb bevételre számíthat mint az előző években.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei határozott, megfontolt személyek, ezért is válnak jó vezetőkké. A 2023-as év első felében egészen másképpen fognak látni bizonyos dolgokat mint eddig sőt ők saját maguk is változásokon mennek keresztül jó irányba. Nem lesznek türelmetlenek, jobban oda fognak figyelni a körülöttük élő emberekre és segíteni fognak azoknak az embereknek akiknek szüksége lesz rá. Az év közepe bőséget, növekedést és szerencsét tartogat e jegy szülöttei számára, ebben az időszakban érdemes lesz új dolgokba kezdeniük. Az év vége harmóniát és nyugodtságot hoz az örökké nyüzsgő Oroszlán életébe, szakmai és magánéleti sikerekre számíthatnak Ebben az időszakban hosszabbtávra is bebiztosíthatják magukat anyagi téren.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse