BlogbazárGyorshír

Breyer Gábor: …. ha sokat pofáztok, a titkosszolgálatok is elkezdenek vásárolni. Értve vagyok?

repulogep-orban

A két Airbus A319-es utasszállító (amiből lett a magyar Air Force One) után a honvédség egy Dassault Falcon 7X típusú, többnyire luxus magángépként használt jetet is vásárolt.

Ők is tudják, mi is tudjuk,

hogy ez egy újabb aljas trükkje az orbáni rezsimnek, a részletek titkosak, merthogy katonai, nem kérdezhet róla sem a még megmaradt tisztességes újságíró, sem ellenzéki képviselő, ez szükséges az illiberális keresztény demokrácia megvédésére, amit ugyebár a hazai és külföldi sorosügynökök fékevesztetten támadnak.

Persze, hogy ezzel fog a baráti keletre utazni Európa géniusza és megmentője a hosszúnyelvű kíséretével és testőrével együtt.

Azért ennek a „zseniális” megoldásnak még nincs vége,

mihamar a honvédség szigorúan védelmi célokra luxus óceánjárókat is be fog szerezni, a hadsereg saját lábon álló része megveszi az ország és környezete összes szállodáját, a Balatont és jobb templomait, kizárólag nemzetbiztonsági szempontból.

Tovább ragozható a dolog, a honvédség tulajdonába kerül a Budai Vár a Cinege utcából vezető utakkal együtt, a Gellérthegy és a Margitsziget. valamint a Kékestető téli hadgyakorlatok céljából.
Hátravan még a Magyar Nemzeti Bank, az MVM, a MOL, a Szerencsejáték Rt. és a többi.

Kérdés nincs, ha sokat pofáztok, a titkosszolgálatok is elkezdenek vásárolni.

Értve vagyok?

Az orbáni luxust szolgálja az új „nem kormánygép”

Mészáros lepipálta Rogánt! – neki repülője van és nem fél használni!

Minden embernek joga van …… nem egyetérteni Orbánnal!

About Author

Szólj hozzá!