Egy nap, két hír: 770 millióból épült a Jahn Ferenc kórház diagnosztikai központja – Egy milliárdba (1.000 millió!) került Áder János kacsalábon forgója

Mindkét hír pénteken látott napvilágot és egyben adott lehetőséget elgondolkodni azon, hol tarthatna a kormánymegszólalók szerint fantasztikus, a valóságban tragikus állapotban lévő magyar egészségügy, ha a 12 éve regnáló miniszterelnök valóban az Őt ebben a pozícióban tartó „zemberek” érdekét tartaná szem előtt. Belegondoltak, milyen irdatlan összeghány millió, milliárd folyt el például a stadion-őrületre?

Read more

Ennyire gáz manapság a magyar köztársasági elnökkel mutatkozni? – Andrzej Duda lengyel kollégája lemond a „megtiszteltetésről”

Úgy volt, hogy nagyszabású ünnepség és szoboravató keretében „ülik meg” idén Bochnia városába a lengyel-magyar barátság napját, de Áder János nem utazik, törölték a programot – értesült az Azonnali.hu. Azt még csak-csak sikerült az újságot ritkán olvasó, vagy kizárólag a kormánymédiát hallgatók-böngészők körében megmagyarázni, hogy a Békemenetre miért nem jönnek a lengyel „kollégák”, de a mostani eset igazolja, hogy nem az elemek összejátszása, hanem Magyarország hozzáállása az orosz agresszorhoz az igazi ok.

Read more

Pin It on Pinterest