aláírta - Városi Kurír

Sorting by

×

Novák “békesség embere” Katalin aláírta a pedagógussztrájk korlátozását

Március 10-i köztársaságielnökké választásának napján Novák Katalin így fogadkozott közösségi oldalán: „Elnökként is a békesség embere akarok lenni”. Ma május 31-e van, ez az a nap, amikor aláírta a pedagógussztrájkot korlátozó törvény módosítását, annak ellenére, hogy az érdekképviseletek azt kérték tőle, forduljon az Alkotmánybírósághoz.

Tovább

Áder János aláírta a melegellenes törvényt!

Aláírta Áder János köztársasági elnök a homofób passzusokkal teletűzdelt, eredetileg a pedofil bűncselekményeket súlyosabban büntető, itthon és a nemzetközi porondon is rengeteg vitát kiváltó törvényt. Az államfő szerint a jogszabály a 18 év felettieket érintően semmilyen korlátozó rendelkezést nem tartalmaz.

Tovább

Orbán aláírta…..!

Bár továbbra is csak informális tájékoztatás létezik róla, hogy fog kinézni pontosan Magyarország élete a jövő héttől, Orbán Viktor videón is megörökítette, ahogy aláírja a kormányrendeleteket. A miniszterelnök a Facebookra feltöltött videón arról beszél, nagyon nehéz két hét vár ránk, de ezt az időszakot is ki kell bírni ahhoz, hogy húsvétra nyithassunk.

Tovább