13.2 C
Budapest
2020. október 25. vasárnap

Címke: Andrej Babis

meszaros_orban

Oligarchák fogságában, vagy oligarchák fogságban…..?

Európa keleti részén oligarchák teremtik a hatalmat, vagy a hatalom oligarchákat teremt, és a jelenséget erősítik az uniós pénzek. Ennek ideje véget vetni –...
orban

Orbán nem, de cseh kollégája szívesen látott vendég a Fehér Házban

Andrej Babis cseh kormányfő levelet kapott Donald Trumptól, melyben tudatja az USA elnöke, hogy március 7-én szívesen látja egy jó kis dumcsizásra. Orbán miniszterelnök hiába figyeli a csengőt, nála a postás nemhogy kétszer, de egyszer sem csenget hasonló levéllel.
orban-babis

Orbán támogatja a cseh miniszterelnök migrációs javaslatát

Észszerű Andrej Babis javaslata az európai migrációs krízis megoldására és Magyarország boldogan támogatja azt - jelentette ki Orbán Viktor.

Lemondott a cseh kormány

Lemondott az Andrej Babis vezette cseh kisebbségi kormány, amely tegnap nem kapott bizalmat a parlamentben.Babis a kormány ülése után közölte: személyes találkozót kért Milos...

Mentelmi jogának felfüggesztését kéri a cseh kormányfő

Andrej Babis cseh kormányfő bejelentette: kérni fogja a parlamenti alsóházat, hogy vonja meg mentelmi jogát, és adja ki a rendőrségnek, amely büntetőjogi eljárást indított...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×