Vágó István: miért hazudik a Blikk?

Vágó István éppen Budán intézte mindennapi teendőit, amikor szembe találta magát Orbán Viktor otthonával. A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a felfedezést követően nem akart csöndben távozni, ezért becsöngetett a miniszterelnökhöz, ám a kaputelefonból nem érkezett válasz. Közösségi oldalán számolt be a történtekről, bejegyzésében pedig elárulta, a szomszédok közölték vele, Orbán már elköltözött a budai házból – írta a Blikk vasárnap este fél 8-kor.

Tovább

Szájer József perrel fenyegeti az Őt meglesőket!

Szájer József a számára “sajnálatos események” után eltűnt a kíváncsi szemek elől. Lemondott, vagy megfosztották tisztségeitől és a naponta kirobbanó újabb botrányok sodra elfeledtette az ex európai parlamenti képviselő személyét. Egészen szerdáig, amikor a Blikk robbantott, miszerint megtalálták Szájer “búvóhelyét”.

Tovább

Várkonyi Andrea cáfol és Blikkezik – JLo mégsem “koncertezik Mészároséknál

Várkonyi Andrea eléggé rosszízű, a halott Michael Jackon feltámasztásával viccelődő bejegyzésében cáfolta JLo fellépését a lakodalmukban, ami vagy megvolt már, vagy meglesz. A poszt olyan hangnemben készült, mintha annak írója maga is nem a média felől érkezett volna és most csodálkozna rá a bulvárújságírásra.

Tovább