Egészséghoroszkóp – erre figyelj különösen!

Az nagyon klassz, ha úgy érzed: veled minden rendben, de gondoltál már arra, hogy mit üzen a tested egy-egy pillanatnyi fájdalommal, vagy görccsel, esetleg átmeneti szédüléssel? Ne hidd, hogy ez csak az 50 pluszosok problémája, sajna a rossz hír, hogy kortól függetlenül bárki veszélynek lehet kitéve. Olvasd, horoszkópod alapján Te mire figyelj az átlagosnál jobban!

De jó, hogy megtalálta! – Itt a 2023-as egészséghoroszkóp

Életbevágó lehet, ha előre tisztában van azzal, hogy mire kell odafigyelnie egészségügyi szempontból, mely szerveire kell koncentrálnia egyes kivizsgálás alkalmával és milyen tünetekre figyeljen jobban, mint a többire. Legnagyobb kincsünk a saját és szeretteink egészsége, ezért a megelőzést sem szabad figyelmen kívül hagynunk. Ebben segíthetnek az alábbiak…, ássuk, hogy melyik csillagjegynek mire érdemes odafigyelnie.

“Ez katasztrófa” – Ingyen tüzelőként kínálják a használt bútorokat az apróhirdetésekben

A híres-hírhedt magyar fifika – mondhatja, aki nem gondol bele abba, hogy micsoda abszurdum 2022 Magyarországán, Európa közepén, hogy eszébe juthat sokaknak a feleslegessé vált, levetett bútoraikat tüzelőként fűtésre felkínálni és abba sem, hogy miként fordulhat elő, hogy erre legyen „fizetésképtelen” igény.