12.3 C
Budapest
2020. október 23. péntek

Címke: Erkel Színház

erkel

Méretes botrány az Erkel Színházban -A gyenge teljesítmény “jutalma”

Néhány olasz néző a világ más operaházaiban megszokott módon hangosan adza jelét nemtetszésének az Erkel Színház Gioconda előadása közben. Szünetben közbelépett a színház alkalmazottja. Kár...
beyn-hayamim

Hogy kerül egy rabbi a koncertszínpadra?

November 7-én az Erkel Színházban mutatja be első lemezét a Beyn Hayamim zenekar, amelynek dalai azért különlegesek, mert az ősi, a tradicionális, a bibliai jelenetek összekeverednek bennük a szimfonikus-rockkal és akár az operával.
billy-elliot

Ne buzizzzzz! – Ha Billy Elliot veszélyes, akkor mi Orbán gyűlölet politikája?

A közpénzfaló portálok egyikén megjelent egy véleménycikk, ami azt boncolgatja, hogy szegény Orbán Viktornak a temérdek dolga közepette nem maradt ideje a magyar kulturális...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×