11.4 C
Budapest
2020. október 27. kedd

Címke: feketelista

szijjarto

Tíz újabb ország került fel az EU adóparadicsom-feketelistájára – az egyikkel november óta “szorosan...

Tíz újabb állam, köztük az Egyesült Arab Emírségek is felkerült kedden az Európai Unió adóparadicsomokról összeállított feketelistájára, amelyen immár tizenöt ország található. Milyen érdekes, hogy külügyérünk novemberben sikertörténetként jelentette be az egyikkel való együttműködési megállapodásunkat.
feketelista

Márton László: Szégyellném, ha nem lennék rajta a Fidesz feketelistáján

Márton László íróval, a németül és magyarul egyidejűleg megjelent Két obeliszk című regénye apropóján készített interjút a Heti Világgazdaság.
weisz-fanni

Weisz Fanni nem ér rá azzal foglalkozni, hogy feketelistán van!

Áder János újévi üzeneteinek jelelője, a siket Weisz Fanni nem éppen nagy barátja a cégével kapcsolatos apró-cseprő ügyek rendezésének. A feketelista.hu-n szúrta ki a blikk.hu, hogy tetemes adótartozást halmozott fel.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×