fiú - Városi Kurír

Sorting by

×

“A fiú letette a holmiját a szelvénykőre és a sínek közé lépett…” – Egy vonatvezető segélykiáltása 2022 Magyarországán

Az alábbi történet 2022-ben esett meg Magyarországon, Örbottyán állomás közelében. Történt mindez ott, ahol szóban a család és a gyerekek megvédése az elsődleges kormányprogram. Lényegesen egyszerűbb dolog “megvédeni” a “jövőnk zálogát” olyan “ellenséggel” szemben, aki nem támadja őket, így tuti a győzelem, amit jól lehet kommunikálni. És mi más számítana….?! A 71-es Veresegyház-Vác vasútvonal közösségi oldalon jelent meg egy vonatvezető bejegyzése

Tovább

Perintfalvi: történet egy fiúról, aki öngyilkos lett az ún. „gyerekvédelmi” népszavazás miatt

Izgalmas bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által már többször keményen támadott katolikus teológus. Szinte minden megszólalásában kiáll az emberi jogok és különösen az LMBTQ közösség mellett, akiket a kereszténység eszméjére hivatkozva üldöz a magyar kormánykoalíció.

Tovább

Je suis Pumukli!

Keddi hír, hogy a kormány által gyermekvédelminek nevezett, homofób törvénymódosítás óta megnőtt a feljelentési kedv, és fél év alatt több mint 130 panasz érkezett a médiahatósághoz. A panaszokat benyújtók a homoszexualitás megjelenítésére vagy kiskorúak védelmére hivatkozva mószeroltak be különféle médiatartalmakat, például Pumukli meséjét.

Tovább

Így történt! – A srácok mesélnek a kábitószeres buliról, aminek a végén barátjuk kiugrott az ablakon, és meghalt

Alattomos, undorító  dolog a kábítószer, ami úgy válik az érintett és családja élrtének részévé, hogy észre sem veszik. Csak amikor…. Amikor már akkora lelkierőre van szüksége a fogyasztónak és az Őt szeretőknek, ami kevesek sajátja. A Kábítószer-ellenes Világnapon megrázó riportban mesélnek barátjuk elvesztéséről azok fiatalok, akik egy I. kerületi lakásban buliztak 2020. május 10-én, írja a police.hu.

Tovább