Nemzeti Népegészségügyi Központ feljelent: Hadházy közvetlenül és súlyosan veszélyezteti a járványügyi védekezést – Frissítve az érintett reakciójával!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ személyiségi jogok megsértése és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt jogi eljárásokat kezdeményez Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel szemben – olvasható az NNK honlapján. Az NNK Hadházy csütörtöki Facebook-bejegyzése miatt pereli be a képviselőt….

Tovább

Hadházy: Völner nem magányos harcos! Ne hagyjuk, hogy a botránya elterelje a figyelmet a Végrehajtói Kar törvénytelenségeiről!

Egyértelműnek tűnik, hogy Völner Pál országgyűlési képviselő, igazságügyi miniszterhelyettes nem egyedül találta fel a csőben a lyukat, nem saját kútfeje eredménye, hogy évekig (?) háborítatlanul működhetett. A hivatalos verzió szerint: hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmény a vád ellene. Hadházy képviselő -ahogy azt tőle megszoktuk- nem áll meg a felszín-kapargatásnál, mélyebbre ás….

Tovább

5 icipici szabolcsi falu esete a 730 milliós turisztikai attrakcióval, avagy nem mese ez, kérem, hanem Orbánia valósága!

Végigjártam azt a hat grandiózus “turisztikai attrakciót”, amire 730 millió forintot tapsoltak el öt kis szabolcsi faluban. Amikor az első, tiszavasvári fából készült kilátóról és a mellette álló 730 milliós tábláról elkezdték küldeni a képeket a felháborodott emberek, még reménykedtem benne, hogy a többi helyszínen valóban komoly fejlesztéseket találok – számolt be Hadházy Ákos közösségi oldalán egynapos kiruccanásáról.

Tovább

Kekec ez az Unió és pikkel ránk! – Az is baj, hogy 4-szeres árat számlázunk?

Egyszer volt, -még, ha egyszer lett volna!- hol nem volt, -Magyarországon biztosan- volt egy EU-s támogatásból Magyarországra beeső többmilliárd forintnyi uniós támogatási összeg arra, hogy a pandémia bezártsága alatt a hazai informatikusok látókörét tovább fejlesszék. Úgy tűnik, a járvány csak a kijárást korlátozta, a sumákolásnak mintha meg sem kottyant volna, azt otthonról pont olyan hatékonyan tudták végezni a avatottak, mint személyesen.

Tovább

Az állami tévében napi 1,2 milliót fizetnek ki az Önök pénzéből fésülésre és púderezésre – vezette le Hadházy képviselő

Mielőtt a kedves olvasó felháborodna, hogy egy-egy “csókos figaró” pár tincs beállításáért miért kaphat ennyi pénzt, amikor pedig….., Hadházy beszámolójából kiderül, hogy természetesen ebben az esetben sem a kétkezi haj- és arcszobrász teszi zsebre a kerítésen belül gigantikusnak mondható összeget, hanem a vélhetően csókos cég, a munkás itt is a töredékéért mos-vasal-fésül-maszíroz-púderez.

Tovább

Hadházy: “Semjén Zsolték szerint színes kristályokkal megvilágított fényágyra van szüksége a határon túli honfitársainknak a megmaradáshoz”

“Semjén Zsolték szerint színes kristályokkal megvilágított fényágyra van szüksége a határon túli honfitársainknak a megmaradáshoz”- véli Hadházy Ákos, aki Facebook-oldalán számolt be a Bethlen Gábor Alapkezelő által kiosztott pénzről. “Gondolom ezért adtak a csakrákat ledes gagyi kristállyal fényterápiás csodakészüléket forgalmazó cégnek hatmillió forintot.”

Tovább

Hadházy: nem érdemes túltolni a diktátorkodást, viszont érdemes időben kiszállni! – Elrettentő párhuzam a nem is olyan távoli helyről és múltból

Orbán Viktor szerdán változtatta meg közösségi oldala borítóját arra a fotóra, ami -ugyan kisebb photoshop-os beavatkozás követően ábrázolja őt és népét az október 23-i kinyilatkoztatásakor. Mellékesen jegyzem meg, ekkor már bőven tombolt a covid negyedik hulláma Magyarországon és a vendégként buszoztatott romániai magyaroknál is.  

Tovább

2021-ben Hatvanpusztára, Felcsútra és a Kunigunda utcába vonulnának ’56 felkelői – véli Hadházy Ákos

1956-ban A Műegyetem elől indultak az akkori rendszer ellen felkelők, majd a Bem szobor és a Kossuth tér következett, de merre vonulnának 2021-ben a tüntetők – tette fel magának a kérdést Hadházy Ákos képviselő közösségi oldalán. Szerinte egészen más lenne az útvonal….

Tovább

A közmédiariporter végre megtudta: „basszus, tájékoztatási kötelezettségetek nektek van, ha nem tudnátok!”

A címben szereplő, a közmédiában nóvumnak számító megállapítást Hadházy Ákostól kellett megtudnia Császár Attilának a köztévé riporterének, amikor megpróbálta kioktatni a képviselőt kötelezettségéről. Császár nem “mai csirke” a médiában, Ő volt az, aki végigközvetítette a televízió székháza előtti dúlást 2006-ban.

Tovább

Herczeg Zoltán a NER-divatról: nem láttam még ilyen paprika jancsikat kormányzati pozícióban! Az éjszakai csibész-életben igen, de annak ott helye is van….

“Egy felelős politikus ne ezzel akarjon kitűnni, hanem esetleg dolgozhatna a hazájáért is!” – vélekedett Herczeg Zoltán divattervező és hajlíthatatlan közszereplő a Szabad Európa portál “Szelfi” podcastjában, amikor szoba került Szijjártó és Rogán külcsíne. Herczeg a “belbecsről” is mondott véleményt és nem kizárólag a két közszolga vonatkozásában.

Tovább

… és a honvédségi Falcon csak repked rendületlenül – Még az egy hónappal ezelőtti Orbán család -reptetéséről sincs nyilvános adat!

Egy hónapja próbálok időpontot kapni, hogy betekinthessek a római vakációt kiszolgáló honvédségi luxusgép útjának dokumentumaiba. Minden jel arra mutat, hogy a Falcon az odaúton és a visszaúton is leszállt Horvátországban, ahol felvehette, majd letehette a miniszterelnöki famíliát. Ezért már egy hónapja kérdéssel fordultam a miniszterhez, hogy mi történt valójában azon az úton, de ő – ahogy az várható volt – bazi nagy katonai titokra hivatkozva nem válaszolt – számolt be közösségi oldalán Hadházy Ákos és máris itt az új titokzatos “szárnyalás”.

Tovább

Ennyi pénzért megérte Orbán miniszterelnök szájában turkálni! – Fogas a kérdés….

Jól jönne 1.300 millió forint? Hadházy lépviselő megtalálta a tuti receptet, amihez nem kell más, csak Orbán-közelinek lenni. “tökéletes recept lehet 1,2 milliárd megszerzésére: találj ki valami kamu kutatóintézetet, EU-s pénzből építsd meg, a kutatás miatt ne fájjon a fejed, csak kívülről nézzen ki jól a dolog 5 évig, aztán add el az egészet, majd a kapott milliárdot kacagva tedd zsebre.” Hozzátesszük: add meg belőle a királynak, ami történelmileg jár neki, különben egyszer volt Budán kutyavásár….

Tovább

“Imádkozzatok, nehogy nyerjetek…!” – A “nép Pétere” befenyítette Hadházy Ákost, meg Önt is, ha ellenzéki szavazó!

Azt, hogy mire gondolt a nép Pétere -legyen ez egy konkrét személy, vagy egy csoport- nem bízta a fantáziára, bár a mostanság sokat emlegetett 2006 októberi dúlás mindannyiunkban mély nyomokat hagyott. Valami ilyesmit vetített előre a Hadházy Ákosnak üzenő honfitárs.

Tovább

Hadházy: Merkelyről a prostituált értelmiségi (…) tudós szobrát lehetne megformálni!

Elismert szívgyógyászból és rektorból rövid idő alatt vált az ország első számú járványszakértőjévé Merkely Béla, aki újabban a kormány kampányarcaként népszerűsíti az oltást. Hadházy Ákos szerint nem kéne….

Tovább

Ez volt az utolsó előtti csepp a pohárban, ami miatt távoztam a Fideszből! – osztotta meg követőivel Zugló ellenzéki képviselőjelöltje

Hadházy Ákos, Zugló ellenzéki képviselőjelöltje ahová lép, korrupciót talál. Vagy neki ban különös képessége, vagy -és ez a valószínűbb- 2021 Magyarországa tele van korrupciógyanús ügyekkel, csak nem mindenki veszi észre, hiszen normális esetben az ember éli az életét, szeret, dolgozik, barátkozik, bulizik, színházba- moziba jár, olvas és nem a regnáló ügyleteinek elemzésével tölti a mindennapjait.

Tovább

Hadházy: a kocafocista és a stüszivadász után ismét van egy eszement kormánytag, aki a mi pénzünkből valósítja meg az álmait

Ha kedd, akkor Hadházy képviselő korrupcióüldözése újabb telitalálatáról számolt be. A dolog pikantériája, hogy ebben az esetben új minisztert köszönthetünk azok sorában, akiknek van hobbijuk, ami költséges, hát a közzel fizettetné és eddig fizettette is.

Tovább

Tóth Csaba visszalépett, nem is akárhogy: fenyegtőzésben nem volt hiány! – Zuglóban Hadházy Ákos az ellenzéki képviselőjelölt

A szocialisták zuglói jelöltje hétfőn sajtónyilatkozatot olvasott fel, amelynek lényege, hogy nem folytatja az előválasztási küzdelmeket. Azok után, hogy az MSZP-n kívül minden ellenzéki párt kihátrált Tóth mögül, elfogyott körülötte a levegő.

Tovább

Karácsony elintézte: Tóth Csabának annyi? – A DK is kihátrál a képviselő támogatásából

A pénteki miniszterelnök-jelölti vitában Karácsony Gergely egyértelműen kijelentette, hogy Zuglóban nem támogatja a zűrös ügyekben érintett Tóth Csabát, helyette Hadházy Ákos mellett tette le a voksát. Dobrev Klára pártja nevében kitért az egyértelmű válasz elől az ügyben, szombatra kiderült, hogy miért. Hadházy közösségi oldalán üdvözölte Karácsony “megvilágosodását”.

Tovább

Zebrán gázolt a zuglói képviselő – Ez betehet Hadházy kampányának… és, hogy miért? Olvassa!

Akik nyomon követik a napi politikai élet bugyrait taglaló híreket Magyarországon, az felkapja a fejét, ha “Zugló” és a “képviselő” szavak szerepelnek egy mondatban. Az alábbi eset egy gázolásról tájékoztat, de mégis van (lehet) köze a napi zuglói kötélrángatáshoz.

Tovább