Bánki Erik fideszes képviselő a tanúk padján – Téma: a pécsi 700 milliós Volvo-gate

Kedden tartották az elhíresült pécsi buszos korrupciós ügyben, a Volvo-gate-ben a soron következő bírósági tárgyalást. A bíróság Bánki Erik mellett több másik tanút is kihallgat, többek közt az ügy eredeti harmadrendű vádlottját, aki magát bűnösnek vallva elismerte, hogy pénzmosást követett el. Hadházy Ákos a helyszínről jelentkezett be közösségi oldalán.

Read more

Jámbor András és Hadházy Ákos is vezet – Több budapesti körzetben azonban vezet a fideszes jelölt

Budapest 6-os számú választókörzetében 25 százalékos feldolgozottságnál Jámbor András a szavazatok 49,65 százalékát szerezte meg. Zuglóban Hadházy Ákos mindössze három százalékos feldolgozottságnál a 52,33 százalékon áll.

Read more

Vásárhelyi Mária: a gyerekek, akik reggel úgy mennek iskolába, hogy minden lámpaoszlopon saját apjuk és családnevük mocskolását olvashatják….

Ahol gyermekkoromban laktunk, ott az utca szemközti oldalán egy belügyminisztériumi lakótelep állt 9 házból. A lakásokban fiatal belügyi- rendvédelmi dolgozók és börtönörök családjai éltek. Gyermekeik az én kortársaim voltak, az osztályunkba is legalább 8-10, ezekben a házakban élő gyerek volt.

Read more

Napló Hungarikum 26. – Mindennapi kampányságok

Háború van már (csaknem közvetlenül) a szomszédságunkban, testvérnépek gyilkolják egymást cár atyuska kedvéért, de alighanem ők sem igazán tudják, hogy miért – és ez borzasztó. A naplóban ez a háború természetesen helyet követel magának, ámbár a Törvény Keretei Között Mérsékelten Haladók Pártjának tagsága ezúttal is a hazai események megvitatására gyűlt össze a törzskocsmában.

Read more

Hadházy lerántja a leplet a külhoni elhalálozottak -legyen könnyű nekik a föld!- szavazásának sumák-lehetőségéről!

A választás közeledtével -már sokkal előbb kellett volna- sokak fejében összeáll a kép, miként lehet párszáz- ezer sumák vokshoz jutni. Hadházy Ákos független képviselő fontos dologra bukkant, amiben a választási iroda reakciója is megerősítette.

Read more

Nemzeti Népegészségügyi Központ feljelent: Hadházy közvetlenül és súlyosan veszélyezteti a járványügyi védekezést – Frissítve az érintett reakciójával!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ személyiségi jogok megsértése és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt jogi eljárásokat kezdeményez Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel szemben – olvasható az NNK honlapján. Az NNK Hadházy csütörtöki Facebook-bejegyzése miatt pereli be a képviselőt….

Read more

Hadházy: Völner nem magányos harcos! Ne hagyjuk, hogy a botránya elterelje a figyelmet a Végrehajtói Kar törvénytelenségeiről!

Egyértelműnek tűnik, hogy Völner Pál országgyűlési képviselő, igazságügyi miniszterhelyettes nem egyedül találta fel a csőben a lyukat, nem saját kútfeje eredménye, hogy évekig (?) háborítatlanul működhetett. A hivatalos verzió szerint: hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmény a vád ellene. Hadházy képviselő -ahogy azt tőle megszoktuk- nem áll meg a felszín-kapargatásnál, mélyebbre ás….

Read more

Pin It on Pinterest