7 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: hajléktalanok

hajléktalan

Egy kommentelő szerint a hajléktalanoknak erősebb az immunrendszere

Sajnos, vagy szerencsére az ember munkaköri kötelessége, hogy a reggeli kávé után kinyissa az internetet, azon belül is a facebookot és kövesse vissza nagyjából...
borbely-nemeth

Csepel helyett a Városházán lesz karantén hajléktalanoknak – Borbély Lénárd és Németh Szilárd a...

Borbély Lénárd és Németh Szilárd a "keresztényi szeretet jegyében" mindent elkövetett azért, hogy Csepelen ne segíthessenek a rászorulókon. Győztek! Embertelenségből 5-ös fölé!A főváros vezetése...
időközi választás

Százezernél több külföldi is szavazhat a választáson

Mintegy 114 ezer, nem magyar, de magyarországi lakóhellyel rendelkező európai uniós állampolgár is szavazhat az október 13-ai önkormányzati választáson. Ehhez regisztrációra sincs szükségük. Ki lehet...

Utcáról bérlakásba

Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy uniós és állami támogatású program révén.
tuzoltok

Rájuk gyújtotta a kalyibát

Alvó haragosaira gyújtotta alkalmi szállásukat a gyanú szerint egy hajléktalan Kaposváron, a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.
parlament

Tarlós gyakorlatilag biztos fagyhalálba kényszeríti a hajléktalanokat

V. Naszályi Márta szerint az aluljárók éjszakai lezárására tervezett 100 millió forintot inkább lakhatásra kellene fordítani.
szomoru

A szomorú röhej országa

Ha távolról nézhetnénk Magyarországot, röhögnénk rajta, miközben sajnálnánk az ott lakókat, mint ahogy szánjuk azokat a szerencsétleneket, akiknek Észak-Koreában kell élniük, vagy valamelyik ázsiai despota elnyomása alatt.
semjen

Az elmebeteg ország egy hete, avagy egy kislány könnyei

Ma reggel leültem facebookhoz, és válogatás nélkül elolvastam az első pár posztot, akár magánszemély, akár sajtóorgánum tette fel. Sorba a következőek jöttek fel. Orbán beszédére, az október 23-i ünnepségre 20 000 ft-os díjért utaztattak bértapsolókat. A rá szavazó nyugdíjasok egy évre kb. 18 000 ft emelést kaptak átlagban. Elmebeteg ország.
ivanyi-gabor

Iványi: betiltani a hajléktalanságot nem csak lehetetlen, de embertelen megoldás is

Iványi Gábor szerint a legjobb megoldás a megelőzés lenne, a kormány azonban nem biztosít megfelelő lakhatási körülményeket.
hajléktalan - mi lesz a kutyával, a cicákkal?

Veszélybe került több ezer kutya a hajléktalanok büntetése miatt

Az új szabályozás megtiltja a hajléktalanoknak, hogy az utcán éljenek és már arra is volt példa, hogy elvették és menhelyre vitték a hajléktalan kutyáját.
otthontalan - módosították a rendeletet

Már orvosok is tiltakoznak a hajléktalanok kriminalizálása ellen

Korábban ügyvédek és bírák, most orvosok emelték fel a szavukat. Az 1001 orvos a hálapénz ellen Facebook-csoport tagjai nyílt levelet tettek közzé.
hajléktalan

Hárman fagytak meg az utcán a hajléktalanüldőzés kezdete óta

A hajléktalanokat büntető törvény életben lépése, október 15. óta Magyarországon hárman szenvedtek kihűléses halált, közölte a Magyar Szociális Fórum.
torveny

Eddig 385 ügyvéd követeli a bíráktól, hogy ne tárgyalják a hajléktalanok elleni pereket

Liberális ajvékolás? Talán mégsem! Vasárnap reggelig 385 ügyvéd állt ki az emberi minimum mellett. Ennyien követelik petícióban a bíráktól, - vagyis jelzik a regnálók felé - hogy a petíciót, hogy állítsák le a hajléktalanok elleni eljárásokat.
kunyhóban élők

Hajléktalanok kunyhóit akarják lebontani – A Város Mindenkié csoport ellenállást szervez

Ellenállási felhívást tett közzé A Város Mindenkié lakhatási érdekvédelmi csoport a kunyhóban élők védelmében. A csoport riadóláncot szervez.
aluljaroban

Amiből talán egy fideszes is ért

Itt ez a törvény, amely megtiltja a hajléktalanságot. Na jó, most ne nézzük azt az oldalát, hogy embertelen, nézzük csak a praktikumot! Hogy mit old meg, és hogyan. Itt a perpetuummobile.
hajléktalan

Hitetlen szelíd, kóla és a b*meg

Hiába mondom neki, hogy felesleges a Blahára mennie a holmijaival, mert ott nem töltheti az éjszakát, kételkedik ebben. Neki rendben vannak a papírjai, csak nincs lakása. Legutóbb a nyáron igazoltatták, nem volt semmi gond.
hajléktalanok nélküli aluljáró

Eltűntek a hajléktalanok az aluljárókból

Gyorsan megoldotta a kormány, hogy ne legyenek szem előtt a hajléktalanok a belvárosban. Más kérdés, hogy ettől csak rosszabb lett a hajléktalanoknak.
A BM börtönbe zárná a hajléktalanokat -az ENSZ tiltakozik

Az ENSZ is bírálja a kormányt a hajléktalanok büntetése miatt

Az ENSZ lakhatási különmegbízottja aggodalmát fejezte ki amiért tegnap óta az ország egész területén tilos a hajléktalanság.

Nem az embert látják, csak azt, akit már kiírtak az emberiség nagykönyvéből

Ma életbe lépett a köznyelvben csak „hajléktalan-deportálásnak" nevezett törvény. Az elmúlt évtized legembertelenebb, legbicskanyitogatóbb törvénye.
mentok-ferihegy

A mentőszolgálatnak nem dolga a kiszolgáltatottak elleni rendészeti akcióban részt venni

Rendesen felháborodtak a mentősök, hogy asszisztálniuk kell a hajléktalanok begyűjtéséhez. Hivatalosan mindenki önkéntesen ajánlja fel szolgálatait.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×