Botlatókövet helyeztek az emberek sokaságát megmentő Tóth Potya István emlékére

Botlatókövet helyeztek el kedden Zuglóban a Ferencváros egykori kiváló játékosára, majd edzőjére, Tóth Potya Istvánra emlékezve, aki a második világháborúban üldözöttek sokaságát mentette meg az elhurcolástól és a haláltól.

Read more

Horváth Csaba: eljött az igazság pillanata! – Hazugságot terjesztett a 888.hu és a többiek

Emlékeznek még a “világrengető” Horváth Csaba-buktára, ami a kormánymédián végig görgött márciusban a választás előtt? Minden volt a zuglói polgármester, csak annak való nem. Aztán tessék: lezajlott a választás az ismert eredménnyel a temérdek hasonló hazug karaktergyiloknak is köszönhetően. Április végére meglett az ítélet a fent jelzett ügyben és biztosan megjelenik majd egy “bocsika” az elkövető oldalakon.

Read more

Orbán Viktor hadat üzent a fővárosnak – Liget projekt – Gyors reagálás Zugló polgármesterétől (Exkluzív) – Frissítve!

Alig egy órával ez előtt ért véget Orbán Viktor magyar miniszterelnök “győzelmi” nemzetközi sajtótájékoztatója, aminek egyik legfontosabb bejelentése, az eredti  Liget projekt változatlan kivitelezésének terve volt. Gyors reagálást kértünk a hírre Horváth Csabától a projektben érintett Zugló polgármesterétől.

Read more

Hopi mobil! – (kerítésen belül) Világszám! – Kitalálja, mi lehet az?

Az “találó” elnevezés alapján, az biztosnak tűnik, hogy valami guruló alkalmatosság lehet, ami a kampányfinist figyelembe véve, feltehetően egy aspirán pártot, vagy személyt reklámoz mentében de lehet, hogy a “Hopp on, hopp off” mintájára egy spéci városnéző cuccos? De ki, vagy mi lehet a rejtélyes “Hoppi”, Horváth Csaba? Hoppál Péter? Hollik István?

Read more

A kormánymédia ámokfutása Horváth Csaba-ügyben: “aljas indokból hazugoknak külön bugyra van a pokolban…”

Meddig érdemes tolni a fejben jólhangzó, ám a valósággal köszönöviszonyban sem lévő híreket? Nehéz megtalálni az egyensúlyt, mert könnyen átcsaphat és röhejessé válik a hírközlő. Bár a Békemeneten készült “utca embere”-videókat elnézem….. Kinek a szemét szúrhatja ennyire Horváth Csaba, Zugló polgármestere?

Read more

Horváth Csaba: szintet lépett a fideszes hazugsággyár, feljelentést teszek rágalmazásért!

Rágalmazás miatt feljelentést teszek fideszes propaganda médiumok, többek közt a Metropol, az Origo és a Ripost ellen, miután a napokban több kormányközeli médiumban válogatott hazugságok jelentek meg rólam – kezdte közleményét Horváth Csaba, Zugló polgármestere.

Read more

Pin It on Pinterest