14 C
Budapest
2020. október 20. kedd

Címke: idézet

varga-judit

Varga Judit Petőfit idézett. Pechjére, bár ne tette volna!

Szokás szerint elátkozta az ellenzéket, a független sajtót és Európa jórészét, mert "koordinált támadást intéztek hazánk ellen", de "vádjaik" természetesen szertefoszlanak. Ezen a ponton...
Müller

Müller Cecília elnagyolt ismeretei – ezúttal magyar irodalom témakörben

Müller Cecília valami különös okból úgy döntött, hogy a koronavírusinfó nyújtotta lehetőséget felhasználja egy kis népnevelésre is. Az ismeretterjesztés fontos dolog, de csak a...
botrany-parlamentben

Balhék, botrányok, blöffök 1. rész

Mottó: Matematika érettségi feladat. Tegyük fel, hogy, egyszerre indul A településről Joszip Tot és B településről Kaya Ibrahim. Hány órakor találkoznak, a vecsési számlagyár bejáratánál, ha egy dakota közmondás szerint Kulcsár Attila és Simicska Lajos közös testhőmérséklete nem haladhatja meg a Schleht Csaba által egyetlen nap alatt értékesített Fidesz közeli fantomcégek által hátrahagyott köztartozások napi középértékét? (Dolomitban számolva).

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×