Orbán magába nézett és olvasmányai alapján egy Kovács Ákos idézettel jeleskedett – Tudja valaki, hányadik oldalon van az Ablak-Zsiráfban?

Orbán Viktor pár hete minden követ megmozgat azért, hogy egyívású látszatát keltse a nép legkülönbözőbb rétegének képviselőivel. Volt, hogy a vidékiségére erősített rá (?), megesett, hogy a családcentrikus apa-gyerek pozíciót célozta meg, belebújt az éjszaka három műszakban keccsölők bőrébe. Ma magát adta: Ákos-dalból vett idézetet posztolt.

Ákos, az Ő hőse….

Most, hogy lezárult a Operativ törzs című napi sorozat Müller Cecília tisztifőorvos főszereplésével, -és bízzunk benne, hogy nem tér vissza többé a képernyőn keresztül a nappalinkba- Orbán kommunikációjának tanácsadói úgy ítélték meg: jól jönne valami miniszterelnöki búcsú. Ezt sikeredett kiokoskodni:

Ölelj meg újra, ölelj meg ugyanúgy még egyszer.” Egy éve tudjuk, milyen fontos egy ölelés.

Magyarország kormánya 2020. január 31-én hozta létre az operatív törzset. Az első regisztrált magyarországi koronavírusos beteget március 4-én jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Ákost idézni “csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy….”

Orbán szájába adott idézetek….

Pedig jár Ő színházba….

 

orbán

2 hozzászólás

 • 2021.06.18 - 08:55
  Közvetlen hivatkozás

  Valahol Orbánnak is oldódnia kell, nem lehet mindig harcos állapotban, mert attól meg lehet őrülni, ha tetszik neki az Ákos dal, akkor hajrá, csak danolássza.Sajnos. a pörköltszaftos képpel lejáratta saját médiája, jól átvágták vele, ebből látszik, hogy fáradt, hagyta magát lejáratni.Én úgy érzem évek óta, hogy a saját médiája fogja tönkre tenni, mert rátripláznak a vezér harcias módszerére, persze most Orbán a szabija előtt megint olyan vezér szavakat adott ki stábjának, hogy azok egész évben megint csak értelmetlennek bizonyulónak, élet ellenes a propagandájuk.Orbán nem szent, nem kell mindig megvédeni, ha ötlete nem helyes, hanem inkább a médiájának párbeszédet kellene vele folytatni, ha már velünk állampolgárokkal sem mer vitába szállni Orbán, például megírhatnák, hogy nem adott a kormány 2020-ról beszámolót, de már a 2022 -es költségvetést megszavazták, ami szégyen már Varga miniszterre is.

  Válasz
 • 2021.06.18 - 11:00
  Közvetlen hivatkozás

  Orbán ölelésre vágyik? Javaslom neki a vacogós fogú cápát…. Mert csak ezt érdemli

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük