Sosem találná ki mit vett(ünk) az MTVA 150 millió nettóért

A golyóálló üveg és zsilipkapuk már beszerelve, a külső-belső megfigyelőkamerák működnek, kamera, stúdió van elég, de akkor mi hiányozhatott még? Hát persze, hogy egy alkalmazás az ott dolgozók számítógépeire, ami azt ellenőrzi, hogy az MTVA munkatársai mozgatják-e az egeret, milyen oldalakat nyitnak meg, és hogy hol, mennyi időt töltenek el a böngészésükkel.

Read more

Havas Henrik: sajnálom, hogy így történt, egyszer talán újrakezdjük….

„Te, vagy már 45 éves? Igen? Akkor itt minden videó rólad és neked szól. A Havas Henrik online politikamentesen szórakoztat, és edukál – téged tartalombefogadóból, tartalomszerkesztővé alakít át, így építi tovább a tudásdemokráciát” – volt olvasható Havas Henrik új csatornájának önmeghatározójában. Aki megnézné, sajna már nem teheti…..

Read more

Orbán gyanútlanul bambult a parlamentben, aztán észrevette, hogy forog a kamera…..

Orbán Viktor nem nagy barátja a XXl. század technikai vívmányainak, így azt hihette, hogy nyugodtan tehet-vehet, nézelődhet a parlamenti ülés szünetében, hiszen miután kitiltottak az “illetéktelen” kamerákat a T. házból, nem érheti meglepetés. Ekkor szólt közbe egy okostelefon…..

Read more

Ha megtehetik, meg is teszik. Ne legyenek illúzióid! – Tegye fel a kezét, akinek nincs ötlete, hogy kikről lesz szó!

A Snowden-film tanulsága, hogy nem csak az USA-ban és nem csak akkoriban, de mindenhol és most is mindenkit megfigyelnek. Mert ha a lehetőség fennáll, akkor fölösleges a feltételes mód. Ha megtehetik, meg is teszik.

Read more

Pedagógiai, nevelési gond megoldása helyett krimianalizálás: Családi pótlék felfüggesztéssel az iskolai erőszak ellen, a kamerákhoz nem ragaszkodnak, jöhet helyette a “piros gomb”

A terv szerint “zsebre megy”, ha egy gyerek erőszakosan, durván viselkedik az iskolában. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár szerint meg kell

Read more

Pin It on Pinterest