Kásler - Városi Kurír

Sorting by

×

Gábor György: Kásler elégedett lehet: botra és iszákra talán még futja a magyar diákoknak

A franc fogja most elmondani ennek a Kásler nevű elképesztően kártékony, s már négy éve gátlástalanul pusztító alaknak, hogy mi a különbség a hit és a tudás között (nem én szerintem, hanem a (középkori) keresztény gondolkodók szerint), írja Gábor György.

Tovább

Csütörtök esti állami díjeső: az Elk*rtuk producere és az EMMI sajtósa is belefért……

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára művészeti és egészségügyi díjakat adott át március 15. alkalmából a Pesti Vigadóban csütörtökön – írta az MTI.

Tovább

Düböröggetünk, csak úgy magyarosan: 28.600-al dolgoznak ma kevesebben szociális és egészségügyi területen, mint egy éve

Ne azon csodálkozzon, hogy az egészségügy bármely területén órákat kell “sorbaülni”, vagy, hogy 1 nővér felel több szobányi betegért, esetleg, hogy 1 évet kell várnia a kezelésére, hanem azon csodálkozzon, hogy egyáltalán még nyitva van az ajtó a kórházak, rendelők kapuiban. A “csak ránk figyelő” regnáló kormány mindezt úgy éli meg -kommunikálja- a magánrendelők kényelméből és biztonságából, hogy ez így jó Önnek és minden rendben van, sőt, dübörgünk! Lássuk be, jelét sem adjuk, mi, a nép, hogy bajunk lenne ezzel, hiszen csendben tűrjük, amit tesznek.

Tovább

“Nem kell félnetek jó lesz” – A hétfői sztrájk elé

A pedagógusok hétfő délelőttre kétórás sztrájkot hirdettek. A Kásler-vezette EMMI bíróságon támadta meg ezt. A Fővárosi Bíróság első fokon eljárva jogszerűnek ítélte a pedagógussztrájkot. Káslerék ezt fellebbezéssel támadják és azt hajtogatják a sajtóban, hogy a jogerős bírósági döntés nélküli sztrájk jogellenes, tehát akár kártérítési kötelezettséggel is járhat később a pedagógusok terhére, ez hazugság!

Tovább

Káslerék hazudnak a pedagógussztrájkról!

A pedagógusok hétfő délelőttre kér órás sztrájkot hirdettek. A Kasler vezette EMMI bíróságon támadta meg ezt. A Fővárosi Bíróság első fokon eljárva jogeszerűnek ítélte a pedagógussztrájkot. Kaslerék ezt fellebbezéssel támadják és azt hajtogatják a sajtóban, hogy a jogerős bírósági döntés nélküli sztrájk jogellenes, tehát akár kártérítési kötelezettséggel is járhat később a pedagógusok terhére.

Tovább

Ha a járványkezelést eredményesen végzi az abban illetékes operatív törzs, akkor most dr. Müller Cecília lehetne a köztársasági elnökünk? – Hétvégi Lendvaiságok

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most hétvégi gondolatait olvashatják visszásságainkról.

Tovább

Kásler Miklós riasztó jóslata, döbbenetes számokat emleget a miniszter

Elkezdődött Magyarországon a koronavírus-járvány ötödik hulláma, és ha nem jön újabb mutáció, valamint nem nő jelentősen az átoltottság, akkor a csúcsán 13 ezer is lehet a napi fertőzések száma, 8-9 ezer kórházban ápolttal és napi 200 halottal. Szükség lesz negyedik oltásra, amivel az egészségügyi kormányzat is számol – mondta az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Tovább

Magyarország (20 milliárdnyit) előre ment, nem hátra: mégsem épül Pécsett stadion!

OrbánViktor feltehetően anyagi megfontolásból úgy döntött, hogy a Dunántúl legnagyobb városa mégsem kap futballstadion, amivel egy tollvonással cirka 20 milliárd (20.000 millió) közforint elköltésétől mentesített minket. Köszönjük, ez szép karácsonyi ajándék, csak így tovább!

Tovább

Kunetz doktor: Müller Cecília és Kásler Miklós „garázdálkodása” már túl van az etikán, az már „bűncselekmény”!

A kásleri intézkedések abban merülnek ki, hogy a miniszter kiküld egy e-mailt péntek délután vagy este, esetleg szombat éjjel, azzal az utasítással, hogy hétfőig hajtsák végre a levélben lévő intézkedéseket – nehezményezte Kunetz. Szerinte Müller Cecília és Kásler Miklós „garázdálkodása” már túl van az etikán, az már „bűncselekmény”.

Tovább

Napló Hungarikum 11. A járványminiszter észjárása – Ódon hírek – felfrissítve – Soros György sorstalansága

Borongós reggelre ébredtünk e napon, gondoltam, éppen jó lehet naplóírásra, ámbár e korai órán természetesen nem vonhattam be közös közéleti elmélkedésbe a Törvény Keretei Között Mérsékelten Haladók Pártjának tagságát, következésképp az alábbiak csak a magam parttalan tűnődéseiről szólnak, éppen nincs mellettem senki, aki szükség esetén gátat szabna az üressé váló szófolyamnak. Hitvesem, a párt egyetlen törzstagja éppen inkább egyik unokánk egészségi állapotáért aggódott, de szerencsére a teszt negatív lett. (Húszezerért.) Apropó! Teszt.

Tovább

Kunetz doktor: nemzetünk csontlegókovácsa és EMMI vezére mert nagyot gondolni

Gulyás Gergely egész egyszerűen hazudik. Éppen az elmúlt két napban jelent meg, hogy leállnak az elektív (nem sürgős, tervezett) műtétek, akkor ez hazugság, nem?” – fogalmazott a Klubrádió kérdésére Dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő.

Tovább

Ez biztos bejön Demeternek! Igazi Fidesz-musical született 460 közmillióból! Írták: Lezsák-Szikora, rendezte: Cseke, fővédnölki: Kásler, Erdős – Már csak nézőket kell venni!

Igazi vetélytársa született a Presser-Adamis, Szörényi-Bródy, Várkonyi-Miklós, Dés-Geszti szerzőpárosoknak, itt a kormányhátszéllel bíró Lezsák-Szikora duó. Előbbiek fantasztikus utat jártak be, musicaljeikkel hatalmas közönségsikert aratva, utóbbinak fel kell kötnie a gatyeszt, ha bizonyítani akar….

Tovább

Hogy is van ez, Kásler doktor-miniszter? – Mátészalkán csak a “kitolási fázisban lévő kismamák” szülhetnek ügyeleti időben?

Pénteken számoltunk be arról, hogy Budapesten egy betegről ugyan 3 órás várakozás után megállapították, hogy 4 bordája törött, és valami folyadék is látszik a környékén, ennek ellenére még két kórházat megjárattak vele, amíg találtak egy kórházat, ami felvette, erre itt az újabb horrorhír Mátészalkáról: “csak a kitolási fázisban lévő kismamák szülhetnek ügyeleti időben Mátészalkán, vagy akik már több gyermeket is világra hoztak, hiszen belőlük szinte kipottyan a baba.”

Tovább

Addig nincs baj, amíg nincs baj….. – Szoríts, hogy ne kerülj az egészségügy hálójába!

Már megint az egészségügy! No nem azért, mert olyan fergetegesen jó állapot uralkodik kórházainkban, ahogy az az erre avatott miniszter, Kásler Miklós vizionálja és próbálja beadni azoknak, akik nap, mint nap pont az ellenkezőjét tapasztalják. A borzasztó az, hogy vannak, nem is kevesen, akik bedőlnek a kormány-dumának és nem tudatosul bennük, hogy az életük, szeretteik élete múlik azon, hogy szolgamód hisznek.

Tovább

Senki többet, harmadszor…..Zalatnay Cini elkelt!

Minden bizonnyal nem egyszerű a nyugdíjas egyszervolt sztárok élete, nem lehet egyszerű szembenézni azzal, hogy már senki nem hever a lábelőtt, nem fordulnak meg az utcán, ha méltóztat arra járni a delikvens, maximum azért, hogy “nézd már, ez nem a…., Őt sem kímélte az élet!” Ilyenkor egy kis figyelemért, no meg pénzért azt szeret, éltet az erre kapható, -esetünkben Zalatnay Cini- amit csak a megrendelő feltételül szab.

Tovább

Kásler levele hallatán a tüntető tömeg azt kezdte skandálni, hogy “Mondjon le!” – Egy félresikerült tüntetés margójára

Többen örömmel számoltak be a  mai “sok ezres” egészségügyi tüntetésről, mi viszont elkeseredetten láttuk, hogy az a “sok ezer” ember milyen kevés ahhoz képest, hogy a magyar egészségügy összeomlásáról hazugság jövőidőben beszélni, amikor az már befejezett múlt.

Tovább

Varga Judit igazságügyi miniszter kérésére ma délelőtt levadászta Lewis Hamiltont Semjén Zsolt Nemzeti Fővadász – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Tovább

A gyáva dilettantizmus tombolása – Vasárnap indul a harmadik oltás-akció, de hogyan?

Az RTL Híradójának sikerült megszereznie egy táblázatot, amelyből megtudhatjuk, pontosan milyen oltások kombinálását javasolja a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Fontos, hogy a vakcinák keverését a páciensek kérhetik, de végül az oltóorvosé lesz az utolsó szó, ő dönti majd el, hogy mit ad be pácienseinek.

Tovább