A kormány vállon veregettette magát: ezt jól csináltad!

Már nagyon kellett, hogy egy a kormány által életre hívott szervezet jól belevágja teremtője képébe: „a hatékony állam a káoszból is rendet tud teremteni…”. A hatás nem maradt el kormány-pajti továbbra is fizetteti velünk a szóban forgó cég dolgozóit, sőt, tágítani készül a hatáskörét.

Read more

Jávor Benedek: a magyar kormány jelenleg súlyos fenyegetést és biztonsági kockázatot jelent a kárpátaljai magyaroknak

Hiába kérték Orbán Viktor miniszterelnököt a tavaly decemberi EU-csúcson, hogy Magyarország ne blokkolja Ukrajna csatlakozását a NATO Kooperatív Kibervédelmi Kiválósági Központjához, a kormányfő nem engedett. A konfliktus Kijev és Budapest között a kisebbségi jogokról szól, de az orosz fenyegetés közepette a minimális biztonsági lépés lett volna, ha Ukrajnát kisegítheti a NATO.

Read more

Kibervédelmi riasztás: zsarolólevelek terjednek az interneten!

Hogy ne legyen olyan unalmas az élet a Covid-sújtotta időkben, azzal emelik tovább a számítógépet és internetet használók vérnyomását egyelőre be nem azonosítottak, hogy rápirítanak a felnőtt tartalmú oldalakon valaha is megfordulókra. ha nem fizetnek, akkor a gépükön fellelhető adatokat, információkat, kompromitálásra alkalmas képeket elküldik ismerőseiknek és közzéteszik a közösségi oldalakon.

Read more

Pin It on Pinterest