Úgy néz ki, hogy nem kap börtönt a sofőr, akinek a buszában felejtettek egy 4 éves kislányt

Nagy eséllyel nem kerül börtönbe az a buszsofőr, akinek az óvodabuszában rekedt a később meghalt tiszaderzsi kislány. A négy éves gyermek félnapig volt az 50 fokosra felhevült buszba zárva, amíg a sofőr visszatért az üresnek hitt járművéhez. Az 56 éves családapa ekkor felfedezte a sorok között ájultan fekvő lányt, akit ezután mentőhelikopterrel szállítottak a debreceni kórházba. A kiszáradás azonban olyan súlyos volt, hogy az orvosok hiába küzdöttek az életéért.

Tragédia! Osztálykiránduláson halt meg egy kislány a Balatonnál – Legyen könnyű neki a föld!

A Ripost információi szerint osztálykiránduláson történt a tragédia. Egy balatoni strandon voltak a gyerekek. Úgy tudják, a 14 éves kislány a vízben fürdött, s akkor még semmi jele nem volt annak, hogy baj van, ám amikor kijött a Balatonból, rosszul lett, kiabált, hogy nem érzi jól magát.

Meghalt a tomajmonostorai óvodabuszban felejtett négyéves kislány – Legyen könnyű neki a föld!

A négyéves kislány, Inez szervezete feladta a harcot a kórházban, ahová a hét közepén a bezárt óvodabusz forró poklából került, miután nyolc órán keresztül nem tudott kiszabadulni a járműből – értesült a Blikk. A halálesetet a szülők megerősítették.

Matekdolgozat, vagy nemátalakító műtét – „Társadalmi célú kormány-reklám” az Ön pénzéből!

Sok kisgyerekes szülő odáig lenne, meg vissza, ha a színészkedésre “szánt” kisdedet beválogatnák egy országosan vetített reklám főszerepére. Ám annak is örülnének fent nevezett felelős szülők, ha a 7-8 éves sarj az ő belegyezésükkel egy kormányreklámhoz adná az arcát, ami a regnáló fikcióját népszerűsíti? És mit szólnak ehhez a tanárok, a haverok és mit pár év múlva a felcseperedő kislány, amikor megérti, hogy anyja-apja mihez járult hozzá a nevében?

Aki teheti, akár csak egy csoki árával támogassa a pici Hanna gyógyítását!

Manapság nem kirívó eset, ha egy gyermeke egészségéért küzdő család, miután a gondoskodó állam összes bugyrát végig járta, rá kell jöjjön: segítséget onnan nem várhat. A sokszor emlegetett “út szélét” saját bőrükön tapasztalják, bizony “stoppolnának, de egyik kormány-autó sem áll meg!” Ismerjék meg Hanna történetét!