Még mondja valaki, hogy nincs nagy-koalíció: Fidesz-MSZP-LMP-Jobbik négyes szavazta meg a 6,6 milliós polgármesteri jutalmat

Ez igen! Ha van „nemes cél”, akkor nincs a magyarországi kormánypárt és ellenzéke előtt akadály, egymás kezébe csapnak! Szigetszentmiklóson a helyi fideszes képviselők támogatásával szavazták meg a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz kötődő polgármester hathavi extra illetményét – írja a Magyar Narancs.

A pornópápa lázadása – avagy Gattyán György, a trójai faló

Meglehetősen sok találgatás pattant ki Gattyán György politikai bejelentkezése nyomán. Valóban, eléggé érthetetlen, vajon mit is akar az egyik leggazdagabb honfitársunk, mármint azon túl, hogy az általa legnagyobb vállalkozásnak nevezett digitalizációval megváltani Magyarországot.

Félidős miniszterelnök? – Nem lenne ördögtől való, ha Márki-Zay Péter két éves kormányzása után 2024-ben Dobrev Klára venné át a miniszterelnöki feladatoka

A magyar ellenzéki előválasztásnak nemcsak az volt a tétje, hogy az egységes ellenzék mind a 106 egyéni országgyűlés választókerületben megtalálja az egyetlen jelöltjét, hanem az is, hogy kit indítanak harcba a miniszterelnöki posztért.