Perintfalvi Rita: Semjén Zsolt és a mellben maradó tej – Újabb „verset” elemzek kíméletlenül

Izgalmas bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által többször keményen támadott katolikus teológus. Perintfalvi szinte minden megszólalásában kiáll az emberi jogok és különösen az LMBTQ közösség mellett, akiket a kereszténység eszméjére hivatkozva üldöz a magyar kormánykoalíció.

Read more

Mi az: 1385 gramm, 4 900 Ft? – Megfejtés: Orbán Viktor könyve

Még pont időben van az, aki az Orbán Viktor beszédeinek „a szimbolikus magyar időszámítás szerint, azaz tavaly október 23-tól idén október 23-ig” összegyűjtött példányát akarja a karácsonyfa alatt látni, amiről a kiadó -a Demokrata- azt írja kedvcsinálónak, hogy „egy rendkívül izgalmas, sokrétű szellemi vállalkozás rajzolódik az olvasó elé, egy viharos és sokszor félelmetes korszak gyakran nemzetközi visszhangot kiváltó elemzése”.

Read more

Kíváncsi az Orbánvő gondolataira? Tiborcz István könyve 8.900.- forintért megvehető!

Tiborcz István -Orbán Viktor veje- nem először próbálkozik könyvírással, pont egy évvel ezelőtt került ki -részben- a kezei közül „Hazának Használj! Az Adria-palota története” című kötet és úgy tűnik, írói vénája beállt az évi egy megjelenésre. Pédamutató, ahogy temérdek elfoglaltsága mellett van ideje könytárakban, levéltárban búvárkodni, hogy átrágja magát a fennmaradt kordokumentum-hegyeken.

Read more

Moldova György pesti humora, rejtői magasságokban

Néhány héttel Moldova György halála előtt itt, a Városi Kuríron írtam meg véleményemet arról, hogy bármilyen kiváló és népszerű írónk (akkor még a kortársaink között tarthattuk számon) Moldova György, az idei antirasszista díjjal talán mégsem kellett volna kidekorálni. (“Antirasszista díj Moldovának is?) Véleményem erről nem változott, de a halálhír kapcsán, ki tudja hányadszor, kézbe vettem legkedvesebb Moldova-kötetemet, a Ferencvárosi koktélt.

Read more

Pin It on Pinterest