Indul a futóverseny-szezon, most már tuti itt a jó idő! – Budapesten így korlátoznak a hétvégén…

Futóversenyt rendeznek április 2-án, vasárnap napközben a Várkert Bazár, a Szent Gellért rakpart és a Szabadság híd környékén, emiatt korlátozásokra kell készülni a térségben. A lezárások miatt a BKK járatai is a megszokottól eltérően közlekednek.

Tankoláskörkép – kerülve a rémhírterjesztés vádját, a tények alapján!

Vasárnapra nagyjából 150-200 kút kényszerült arra, hogy felfüggessze az árusítást, mert kifogyott a készlete. A kutak nagyjából 80 százalékánál van valamiféle korlátozás, mennyiségi, vagy árban meghatározott limit. Nagyjából minden ötödikről mondható el, hogy korlátozás nélkül rendelkezésre áll mindenki számára a tankolás lehetősége– vázolta a helyzetet Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője a Blikk kérdésére.

Figyelem! Korlátozást vezet be a MOL a benzinkútjain – Jön a jegyrendszer?

A tömeges felvásárlások miatt korlátozza az AdBlue értékesítését a Mol – közölték az MTI-vel szerdán. Az ellátásbiztonság érdekében egy tranzakción belül egy darab kannás terméket lehet vásárolni, a pisztolyos AdBlue-tankolásnál pedig legfeljebb 50 liter az alkalmanként kiadható mennyiség.

A kormány Covid-oldalán hirdeti: „október 23. nemzeti ünnep – Végre korlátozások nélkül emlékezhetünk”- A vírus olvasta?

Nem vicc: név nélkül, de titulussal vállalják „a járványügyi szakemberek és az operatív törzs álláspontja szerint korlátozások nélkül is biztonságosan lebonyolíthatók az ünnepi rendezvények.”

A Közlöny nem jogtár! Ne befolyásolja a járványügyi korlátozások feloldása, ha részt vesz a vadászati kiállítás bármely rendezvényén!

A Közlöny ebben az esetben nem törvényt tartalmaz, hanem azt, hogy a regnáló kormány -felelősségre vonható név nélkül- egy kormányrendelet-módosítással a vadászati kiállítást kivonja a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól – jelent meg kedden a Magyar Közlönyben.

Kezdődik? Kijárási tilalom és látogatási korlátozás jön a nagykanizsai idősotthonban!

Kijárási tilalom és látogatási korlátozások lépnek életbe a nagykanizsai időseket gondozó otthonban. Szeptember elsejétől a hozzátartozók nem vihetik ki az intézményből a családtagokat. A fenntartó társulás döntött erről, majd ehhez igazította az intézmény vezetője a látogatásra vonatkozó szabályokat. A szigorítást 30 napra vezették be.