Röviden: a kis benzinkutak leállnak! Bővebben: gáz van…..

Ahogy arról többször beszámoltunk, a kisebb benzinkutak nem tudják kigazdálkodni nem, hogy nyereségesek legyenek, még azt sem, hogy csak kicsit veszteségesek, így nem maradt más megoldásuk, mint a tankolható mennyiség korlátozása, vagy annál is drasztikusabb…..

Ez van most….

“Tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy a Független Benzinkutak Szövetségéhez tartozó és azt támogató benzinkutak a kialakult ellátási hiányok, bizonytalanságok és a ki nem fizetett anyagi támogatások miatt augusztus 19- 20-án az üzemanyagkiszolgálást szüneteltetni kényszerülnek. A tankolók megértését előre köszönjük.

Független Benzinkutak Szövetsége”

-adta hírül az mfor.hu a szerkesztőségbe küldött közlemény alapján.

A szövetség elnöke már a benzinárstop meghosszabbítása kapcsán arról beszélt, hogy bezárás fenyegeti a kisbenzinkutakat. Július közepén pedig Egri Gábor úgy fogalmazott:

Lélegeztetőgépen vannak tartva a kis benzinkutak, de úgy látszik, ezek a források nem állnak rendelkezésre júliusra, holott erről jogszabály és határozat született a kormány részéről.

Az elnök akkor azt mondta, fennáll annak a veszélye, hogy a vidéki üzemanyag-ellátás be fog dőlni Magyarországon.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.