március - Városi Kurír

Sorting by

×

7 napos horoszkóp: a Kos hangulata ingadozó, a Mérleg elemében van, a Baknak eljött a változtatás ideje – Ezt tartogatja március utolsó, április első hete!

Új hét, új kihívások, új megoldások. Ez ugyan minden hétkezdésre elmondható, de március utolsó, ami egyben április első hete extra erőt, fifikát, gondolkodást, problémamegoldást igényel a legtöbb jegy szülöttétől. A horoszkópból megtudhatod, rád milyen kihívás vár.

Tovább

Figyú! Itt a horoszkóp március 21-27-es hetére! – 5 csillagjegyre szerencse, 2-re nem annyira, a többiekre váratlan öröm vár!

Vannak olyan helyzetek, amikor a spontaneitás és a gyors reakció kifizetődő, azonban ezen a héten mindenkinek javasolt, hogy ne cselekedjen, ne döntsön, ne változtasson hirtelen. A megfontolt, átgondolt tettek legyenek a fókuszban. Mindamellett ne hagyjuk, hogy az érzelmeink elragadjanak, mert annak csak zűrzavar lesz az eredménye. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét horoszkópja.

Tovább

Ez király! 3 csillagjegy március második hetében nagyon boldog lehet!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz az örömre március második hetében. Nagyon sok boldogságra számíthatnak, és áldottnak érezhetik magukat. A horoszkópból kiderül, te is köztük vagy-e. Március második hete csodás lehetőségeket tartogat ezeknek a csillagjegyeknek. Beérnek a várakozásaik, hiszen a bolygók támogatását élvezik most.

Tovább

4 csillagjegy, akinek az anyagi életét megváltoztatja -és nem negatív értelemben!- a március, ami éppen most kezdődik! Te vagy az egyik szerencsés?

Ha a naptárra nézünk, kiderül, hogy március 1-e van, úgyhogy éppen aktuális arról beszélni, kivel mi történhez (történik) majd a tavasz első hónapjában. Sajnos csak ritkán teljesül az a vágyunk, hogy minden rendben legyen körülöttünk. Ez a 4 csillagjegy örülhet, mert úgy néz ki, nekik megadatik!

Tovább

Ezek a csillagjegyek, akik márciusban hátra dőlhetnek, szerencse-apó kegyeibe fogadja őket!

A március néhány csillagjegy számára igen kedvező lesz, váratlan pénzösszegre tehetnek szert, és így könnyen megoldódhatnak a régóta húzódó anyagi problémák is. A többiek se búslakodjanak, legfeljebb még egy -két- hónapig türelmesnek kell lenniük, aztán….. ki tudja!

Tovább

Mit tudhat méterenként 151.000.000.- forintért -összesen 5.300 millióért- egy zászlórúd? – Ja, ha Mészáros “építi”, az más!?

Az EU-s közbeszerzési értesítő alapján a HVG számolt be arról, hogy újabb munkát szerzett meg a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Garancsi István-féle Market Építő Zrt.

Tovább

Tiszta őrület! – Az elmúlt hónap elszabadult árai

A legfrissebb statisztikák szerint egy év alatt pokolian megdrágult az autóbenzin, az akácméz, de még a szemüveglencse darabjának is az ára. És ha mindez nem lenne elég, havi távlatban, azaz 2021 márciusa és áprilisa között felrobbant a fejeskáposzta, a vérnyomásmérő és még a női műbőr szandál átlagára is. Tallózás a Pénzcentrum nyomán az elmúlt hónap elszabadult árai között.

Tovább