Mától éles! A Merkúr hónapja, a szeptember – Lássuk mit hoz a te csillagjegyednek!

Ez a hónap a Merkúr hónapja, ami minden csillagjegynek mást jelent. Ez azonban biztos, ha épp nagy változások előtt állsz, költözöl, munkahelyet választ vagy épp házasodni készülsz, akkor jó az időzítés, ne izgulj, minden rendben lesz. Lássuk egyesével, hogy mi vár rád a szeptember beköszöntével!

Read more

Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert az égiek most felkavarjá az állóvizet!

Ha időnként úgy érzed, hogy az életed kezd kicsúszni a kezeid közül és hirtelen minden problémád fokozódik, az is lehet csillagjegyed alapján, hogy egyetlen egy bolygó áll mindennek a hátterében. 2022 július 14-e és augusztus 19-e között a Merkúr „visszavonulót fúj” és ez a bolygómozgás káoszt, félreértéseket okoz.

Read more

Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert a hátráló Merkúr ereje most felkavarja az állóvizet!

Ha nem is érzed, de a Merkúrnak ezen tevékenysége szinte mindenkire kihat, viszont vannak olyan csillagjegyek, melyek szülötteire különösen nagy hatással van. A következő 6 csillagjegy a következő pár hétben különösen figyeljen oda önmagára, mert feszültségből, nézeteltérésekből nem lesz hiány!

Read more

6 csillagjegynek hatalmas változást hoz a Merkúr hanyatlása: sorsdöntő március vár rájuk!

Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért márciusban a Merkúr hanyatlását fogjuk megtapasztalni, azonban ez nem fog mindenkire egyenlő mértékben hatni. Az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet fog a legnagyobb mértékben érinteni a március 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Read more

Pin It on Pinterest