Vásárhelyi Mária: tudta?

Talán nem mindenki tudja, hogy a jegybankelnök fizetésének 20 százalékos emelése következtében a Nemzeti Cenzúra Hivatal – leánykori nevén Médiatanács – vezető tisztségviselőinek javadalmazása is ugyanilyen arányban emelkedik – idézte fel a minapi hírt és annak vonzatát Vásárhelyi Mária szociológus közösségi oldalán.

Read more

Tanácstalan a Palkovics-minisztérium? – Sebaj, 8.000 millió forintért vesz párat…..

Ha napokra bontjuk, 54 millió forintos napidíjért, ha hónapokra, havi több mint egymilliárdért szerződött tavaly decemberben az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ma már Palkovics miniszter vezette Technológiai és Ipari Minisztérium) Klaus Mangold német üzletember tanácsadó cégével, a Mangold Consulting GmbH-val

Read more

Hungarikum! – Ilyen a “nagyon tudományos trágyakezelő üzem” 633 millióból “kerítésen belül”!

A hétfői nap híre: 100 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet a kormány a kis- és középvállalkozásoknak (kkv) – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán. A támogatásból a cégek fejleszthetik technológiájukat és termelékenységüket, javíthatják és növelhetik versenyképességüket. Remek! Ide kívánkozik azonban Hadházy Ákos legújabb bejegyzése, ami kissé árnyalhatja a felhőtlen örömöt. Hungarikum – mi így szeretjük?

Read more

“Kormányközlés”: cirka 8 millióan nem töltötték ki a nemzeti konzultációt – azért ők a kisebbség véleményét veszik inkább alapul!

A NER szerint fantasztikusra sikeredett a nemrég zárult nemzeti konzultációs cucc, mert 1.4 millióan -beleértve a Nerbot automata válaszait is- éltek a lehetőséggel, hogy kifejezzék véleményüket a feltett kérdésekről. Az eredmény hasonlít a Rákosi-korban mért statisztikákhoz: “a válaszadó magyarok minimum 90 százaléka egyetért az Orbán-kormánnyal”.

Read more

Pin It on Pinterest