mol - Városi Kurír

Sorting by

×

A két potentát mosolyog – Na és mi?

Ők már megegyeztek, kezet is adtak rá, de mit jelent ez a valóságban, magyarra fordítva? Szijjártó külügyér közösségi oldalán mosolygva biztosította a magyarokat kerítésen belül, hogy energiaellátás, az van, természetesen sokkal több, mint az unió átlagországaiban. Azt, hogy melyek ezek, nem részletezte, mint ahogy a konkrétumokat is mellőzte.

Tovább

OMV-döntés – Ez lesz a benzinkutakkal!

Az OMV pénteken este közölte, hogy gond támadt a schwechati olajfinomítóban, elkezdődtek a találgatások, hogy a magyarországi és szlovákiai OMV kutakat ellátó finomítóban történtek miatt akár ideiglenesen be is kell zárni hazai töltőállomásokat. Az osztrák energiacég azt ígéri, a lépés nyomán a termeléskiesést kompenzáló benzin- és gázolajmennyiség folyamatosan rendelkezésre fog állni.

Tovább

Marad a csirkeszárnyvég hatósági áras! – Mondjuk marad az ÁFA, az adók, a lopás, a gázszerelő és népes családja is….

Hát, ez kurv@ jó! Marad a csirkeszárnyvég hatósági áras. Mondjuk marad az ÁFA, az adók, a lopás, a gázszerelő és népes családja. Igen! T. Istvánka és becses neje is. Ők is! Minden a legnagyobb rendben. – ugyanitt keresem azt az embert, aki látott már bármilyen boltban konkrétan csirkeszárnyvéget a polcokon. (Kutyakajabolt nem ér, de ott sincs.) 

Tovább

Szijjártó “hazai használatra”: “Paks2 építését nem állítjuk le“, az orosz Beruházási Bankot sem tiltjuk ki….

A Gazprom sem szerepel az uniós szankciós listán, “ezért nincsen ok arra, hogy kételkedjünk a korábban megkötött földgázszállítási szerződés betartásában” – jelentette ki Szijjártó Péter az ATV kérdésére egy szerdai sajtótájékoztatón.

Tovább

Visszafogott év végi pénzeső Mészáros Lőrinc céginél – Mi jön a fél disznó után?

A koronavírus okozta válság sok munkaadó jutalmazási rendszerére is hatással volt: a Profession.hu,állásközvetítő portál írja az mfor. Felmérése szerint idén a dolgozók kisebb arányban részesülnek béren kívüli jutalomban, mint a járványhelyzet előtt. Hasonlítsuk most össze, a Mészáros Csoport, és a a MOL várható év végi jutalmazási stratégiáját.

Tovább

Figyelem! Korlátozást vezet be a MOL a benzinkútjain – Jön a jegyrendszer?

A tömeges felvásárlások miatt korlátozza az AdBlue értékesítését a Mol – közölték az MTI-vel szerdán. Az ellátásbiztonság érdekében egy tranzakción belül egy darab kannás terméket lehet vásárolni, a pisztolyos AdBlue-tankolásnál pedig legfeljebb 50 liter az alkalmanként kiadható mennyiség.

Tovább

Fideszes Vérnyúl húsvéti rablása és az “oltásellenes baloldal”! – A MOL-nál is megy a nyílt, Fideszes zabrálás

A MOL-nál is megy a nyílt, Fideszes zabrálás. Az állammal közös alapítványt hoznak létre. Az állam 94 milliárd forint értékben ingyenesen átadja részvényeit a szervezetnek. Itt is lesz Fidesz közeli tagokból kuratórium. Tehát a pénz Orbán szabad rendelkezése alá kerül. A törvény kétharmados, hogy Fideszes választási vereség esetén se legyen esélye az ellenzéknek módosítani.

Tovább

Újabb három fideszes ejtőernyős a MOL felügyelőbizottságában – A járvány alatt a hídfőállások agresszív elfoglalása zavartalanul folyik

Politikailag megbízható emberekkel erősítik a Mol felügyelőbizottságát. A cég vezetői eddig is tűzközelben voltak, ami a kormányzati kapcsolatokat illeti. Újabb három kormányközeli, illetve fideszes taggal bővül a Mol felügyelőbizottsága, ha a menedzsment április közepén megszavazza saját előterjesztéseit.

Tovább