7.2 C
Budapest
2020. október 23. péntek

Címke: mol

Tombor-Andras-Mathias Corvinus Collegium

300 milliárd (300.000 millió, vagy 300.000.000.000.-) forintnyi (köz)vagyon ment át egy magánalapítványhoz – Egy...

"Ma újabb 300 milliárd forintocska vesztette el közpénz-jellegét. Az állam odaadta egy magánalapítványnak. Ha egyszer megtudjuk, mennyi a Lánchíd felújítása, akkor majd úgy adjuk...

Bukott a Mol

A  gazdasági élet egyik első szereplője -világszerte- az üzemanyag kereskedő cégek nagy csoportja. Nem kivétel ez alól a hazai Mol-csoport sem, ahol cudar negyedévet...
Hernádi Zsolt

Magyar György: A MOL-vezér mégis börtönbe kerülhet?

Első fokon Ivo Sanader korábbi horvát kormányfőt hat, Hernádi Zsoltot, a Mol Nyrt. első emberét két év börtönbüntetésre ítélték a napokban Zágrábban. A bíró...
Hernadi-Zsolt

Független jogászok cincálták szét a horvát bíróságot MOL vezér-ügyben

Megsértette az EU tisztességes tárgyalásra vonatkozó normáit a zágrábi bíróság a Mol és a volt horvát miniszterelnök elleni perben az eljárást a helyszínen követő,...
Hernádi Zsolt

Marad az európai elfogatóparancs a Mol-vezér ellen

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) elutasította Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója Horvátország ellen, szabad mozgásának korlátozása miatt benyújtott keresetét. Hernádi nem utazhat el Magyarországról Hernádi...
hernadi

Hernádi Zsolt újra körözhető – döntött az Interpol ….

Horvátország javára döntött az Interpol végrehajtó bizottsága szombaton Dubajban, és lehetővé tette Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója ellen kiadott nemzetközi elfogatóparancs megújítását - közölte honlapján a horvát belügyminisztérium.
benzinkut

Most csökkent az üzemanyagok ára

Csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, a 95-ös benzin és a gázolaj ára 3-3 forinttal mérséklődött. A benzin átlagára 391, a gázolajé 426 forint lett.
benzinkut

Most csökkent a benzin és a gázolaj ára

A Mol 7 forinttal csökkentette a benzin és 2 forinttal a gázolaj árát. A csökkenéssel a benzin ára 399 forint, a gázolajé 433 forint lett.
benzin, gázolaj

Még drágább a gázolaj

A Mol 8 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benzin ára nem változott. Az emeléssel a gázolaj literje 435 forintra drágult.
benzin, gázolaj

Tovább emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj árát. Az árváltozással a benzin 406 forintra, a gázolaj 427 forintra drágult literenként.
benzinkut

Jóval drágábban tankolhatunk

A Mol 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti árát. Az árváltozással a benzin 401, a gázolaj 421 forintra drágult.
benzin gázolaj

Drágább lett a gázolaj

A Mol 3 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a 95-ös benziné nem változott. Az emeléssel a gázolaj literje 415 forintra drágult.
benzin, gázolaj

Picit olcsóbbak lettek az üzemanyagok

A Mol a 95-ös benzin árát 3, a gázolajét 2 forinttal csökkentette. A változással 396 forintra mérséklődött a benzin és 412 forintra a gázolaj ára.
benzinkut

Csökkent az üzemanyagok ára

A Mol a 95-ös benzin árát 2 forinttal, a gázolajét 3 forinttal mérsékelte. 399 forintra mérséklődött a 95-ös benzin és 414 forintra a gázolaj ára.
benzin, gázolaj

Most kicsit olcsóbb lett a benzin

A Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin árát, a gázolajé nem változott. A 95-ös benzin ára 401 forint, a gázolajé 417 forint maradt.
benzin gázolaj

Még drágább a gázolaj

A Mol bruttó 3 forinttal emelte a gázolaj árát, a 95-ös benzin ára változatlan maradt. A gázolaj átlagosan 417 forintra drágult, a benzin 405 forint maradt.
benzin, gázolaj

Már megint emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol 2 forinttal emelte a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti árát. Az emeléssel a benzin literje 405, a gázolaj 414 forintra drágult.
benzinkut

Már megint emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol 2-2 forinttal emelte a gázolaj és a 95-ös benzin árát. A változással a gázolaj literenkénti átlagára 410 forintra, a benziné 403 forintra nőtt.
benzin gázolaj

Drágább lett a gázolaj

A Mol ma bruttó 3 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a 95-ös benzin ára nem változott. A gázolaj átlagára 405 forintra nőtt.
benzin

Most egy picit olcsóbb lett a benzin

A Mol csökkentette 2 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj árát. A változással a benzin átlagára 398, a gázolajé 402 forintra mérséklődött.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×