Akkor most, hogy van ez csajszik ott a kormányközelben? Varga vs. Schmidt….

Ugye nem emlékszem rosszul: ha hinni lehet Schmidt Máriának -ki van, ki ezt kétségbe vonná?- akkor Németországnak annyi, már nem is létezik. Erre van képük agóniájuk alatt Varga Judit miniszternek “Német-Magyar Barátság Díjat” adni? És az említett hölgy szerint “Éljen a német-magyar barátság?”. Nem kellett volna a történész asszonynak konzultálni az igazságügy vezetőjével erről?

Read more

Japán legyőzte Spanyolországot is, Németország kiesett

A japán labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 2–1-re legyőzte Spanyolországot a katari világbajnokság E csoportjának zárófordulójában, ezzel csoportelsőként jutott nyolcaddöntőbe.

Read more

Ujhelyi: Orbán nemcsak harcot, de arcot is veszt!

Az ember – különösen, ha politikus – örömmel és büszkén nyugtázza, ha igaza van, vagy legalábbis beigazolódik, amit másokhoz képest már jó előre jelzett. Nekem most egyáltalán nem öröm, hogy igazam lett és hiába figyelmeztettem hetekkel ezelőtt arra, hogy baj lesz. Napra pontosan két hete írtam akkori nyílt levelemben, hogy tudomásom van arról: minden kormányzati sikerpropagandával ellentétben az Európai Bizottság elégedetlen a magyar vállalásokkal, a felvizezett teljesítésekkel és ez akár érdemi pénzvesztéssel járhat – kezdte heti gondolatébresztőjét Ujhelyi István, az Európai Parlament képviselője.

Read more

Pin It on Pinterest