Hidrogén-meghajtású autóbusz közlekedik Pakson

Hidrogén-üzemanyagcellás autóbusz közlekedik három napon át Pakson az európai uniós társfinanszírozású hidrogénbusz-program, a JIVE-2 részeként; a „zöld” hidrogénnel töltött járművet kedden mutatták be a paksi Energiaház előtt.

Read more

A két potentát mosolyog – Na és mi?

Ők már megegyeztek, kezet is adtak rá, de mit jelent ez a valóságban, magyarra fordítva? Szijjártó külügyér közösségi oldalán mosolygva biztosította a magyarokat kerítésen belül, hogy energiaellátás, az van, természetesen sokkal több, mint az unió átlagországaiban. Azt, hogy melyek ezek, nem részletezte, mint ahogy a konkrétumokat is mellőzte.

Read more

Itt a beharangozott „rendkívüli Orbán-interjú”! – Megtudhatja, mivel kel és mivel fekszik a miniszterelnök….

Deák Dániel -a Megafon-kreálmány- ez eseteben is elsőként szólt hozzá a közösségi oldalon beharangozott „nemsokára beszélek”-Orbán-bejelentéshez: „várjuk! Fontos ilyenkor, hogy egy higgadt vezető szóljon az országhoz, miután a baloldal és az agresszív Márki-Zay felelőtlen nyilatkozatokat tett!”. És lőn….!

Read more

A nukleáris hatóság elpoltpéterizálása = a paksi bővítés feletti fideszes pártkontroll megteremtése

Agy kormányzati törvényjavaslat alapján 2022-től kikerülne a kormány közvetlen ellenőrzése alól, és önálló szabályozó szervként működne tovább az Országos Atomenergia Hivatal. Az atomenergiáról szóló törvényből eltűnne az a mondat is, hogy „az atomenergia biztonságos alkalmazásának irányítása és felügyelete a kormány feladata”. Mi lesz Paks2-vel?

Read more

Szél: Micsoda behódolás ez és milyen időzítéssel!

Két hír egymás mellett: 1.)az Európai Unióban szankciós intézkedések léptek életbe négy magas rangú orosz állami tisztviselővel szemben a Navalnij elítélésében és bebörtönzésében játszott szerepükért és 2.) a magyar kormány magas állami kitüntetést adott át a távozó orosz nagykövetnek. Ez szúrt szemet Szél Bernadettnek is….

Read more

Pin It on Pinterest