Nélkülözés, vagy pompa – Pénztárcád vastagságát megjósolják a csillagok

Év vége felé közeledve sokakat érdekel, hogy amikor már 2023-al kezdődik a keltezés, mi vár rá, szeretteire, esetleg ellenlábasaira. Szokás ilyentájt nagy ígéreteket is tenni, hogy mit biztosan és mit tuti, hogy nem teszünk majd. Mielőtt ezt megtenné, nézzen bele, kinek mit ígérnek a csillagok.

Nyilvános a lista! Ezek a termékek drágultak 40-50 százalékkal – A pénztárcája mit mond?

Azoknak a hívőknek a kedvéért, akik a pénztárcájuknál sokkal jobban hisznek a miniszterelnök szavainak, nyilvánossá váltak adatok, amikről tudjuk, hogy mivel számok, így nem hazudnak. Áprilisban húsz éve nem látott, 9,5 százalékos csúcsot döntött az infláció. Az árstop nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket, hiába az árak befagyasztása, sok más termék ára 50-30 százalékkal nőtt.

Hűha-horoszkóp! – Nyomor, vagy fényűzés, a pénztárcád vastagságát megjósolják a csillagok

Jó, jó, értem én, hogy ha azt mondod, ehhez nem kell nagy jóstehetség, hiszen előkapod, ránézel és pontosan tudod, hogy melyik felé hajlik a bukszád. Nem beszélve a bankkártyáról, ami meg vékonyka, de busás összeget rejthet! Szakadj el rövidlátó megállapításodtól, mert azt ugyan tudod, hogy per pillanat mi a helyzet pénzügyben, de, hogy akár holnap mi vár rád, az ugye titok! Hát erre ad iránymutatást a horoszkópod!

Ezermilliók „vallási könnyűzenére” – Orbán, megint, szélesre tárja a mi pénztárcánkat is

Az jár jól, akinek jó a patent – tépőzár – a bukszáján, mert 2019-ben és ígéret szintjén az elkövetkezendő években is sokszor nyitogatja a kormány hol erre, hol arra a neki kiemelten fontos cél érdekében. Végiggondolta már, hogy mire szánna szívesen a közösünkből?