Orbán csütörtöki „szavazz rám”-ja: februártól SZÉP-kártyával is vásárolhatsz – Egy kommentelő megjegyzése: „A ti boltjaitokban?”

Orbán Viktor minden napra tartogat egy bejelentést, amivel a tőle eltávolódók, esetleg személyével, politikai nézeteivel ellnérzéseket táplálók pénztárcájára hatással megveheti a szavazataikat. Nem feltételezi, hogy a megcélzottak eltűnődnének azon, hogy: „mibű”? Meg azon sem, hogy ha „mindenki” kap, akkor azt a többi „mindenkitől” kell elvenni, ugyanis még ezalatt a „csodás” országvezetés alatt sincs „ingyen ebéd”!

Kisnyugdíjas gondolkozik

Olvasom a híreket itthonról és külföldről egyaránt. Érdekel még mi is folyik körülöttem. Napok óta tele van minden média ki így ki úgy de kizárólag a Gruszevszki üggyel foglalkoznak! Értem én egy köztörvényes bűnöző megszöktetéséhez és bújtatásához a magyar kormány segítséget adott.

A legnépszerűbb cafeteria elemek maradnak 2019-ben is?

A SZÉP-kártya mellett jövőre várhatóan a már bérhez hasonlóan adózó Erzsébet-utalvány, valamint a lakáscélú és utazási támogatások lesznek a leggyakrabban választott cafeteria juttatások, így a munkáltatók által kínált legnépszerűbb cafeteria elemek jövőre is elérhetők maradhatnak – közölte a BDO Magyarország az MTI-vel.