Orbán miniszterelnök “jók voltunk”-évértékel szerdán a Karmeltában

A Kormányinfók lelkes rajongóinak lehet, hogy rossz hír, de a szerdain hiába várja Szentkirályi Alexandrát, azt Gulyás Gergelyen kívül Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár és Orbán Viktor miniszterelnök tartják, aminek keretében utóbbi értékeli az elmúlt évét.

A Bika és az Ikrek fura üzenetet kapnak, az Oroszlán megvilágosodik – Itt a szerdai horoszkóp-üzenet

A 48. hét nem mondható az “év hetének”, így azon sem kell csodálkozni, ha a szerdai napra sem ígér nagy csodát szinte egy csillagjegy szülöttének sem. Kesergésre azért nincs ok, nem életbevágó kérdésekben kell dönteni ezen a napon, kisebb bosszúság lehet csak a horoszkóp szerint a dologból. Egyszóval: ma sem dől össze a világ…..

A Kos előtt nagy lehetőség áll, az Ikrek a szerelemben, a Bak a karrierjében mondhatja magáénak a szerdát – Napi “mi lesz velem”

A kurta hét első munkanapja a szerda, az időjárás borongósan indul, Ön mégse legyen az. Több csillagjegy esetében történhet kedvező változás, ez a nap sokunknak az emlékezetében maradhat meg úgy, hogy “igen, elkezdődött valami…”! Hogy kire érvényes, az az alábbiakból kiderül!

Tuti szerdai horoszkóp előrelátóknak! – A Kos lehet vakmerő, a Bika merengőben adja elő, az Ikreknek “kisüt a nap”…..

Ugyan még a keddet tapossuk, de nem árt tudni, mire számíthatunk szerdán! Könnyebb úgy alakítani a holnapi tennivalókat, dönteni valókat, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a csillagok állása alapján milyen tulajdonságunk lesz erősebb és melyeket jó, ha nem bolygatunk. Megpróbálunk segíteni a horoszkóp útmutatásai alapján!

Budapesti dugófigyelő: szerdán, pénteken és szombaton “támad” a Giro d’Italia Grande Partenza – erre ne közlekedj, ha jót akarsz!

A Giro d’Italia Grande Partenza kerékpárverseny 2022-ben Magyarországról rajtol. Május 4-én, szerdán a csapatbemutató miatt a Hősök terén és környékén 15 óra és éjfél között forgalomkorlátozásra kell számítani, az érintett BKK-járatok módosított útvonalon közlekednek. Május 6-án és 7-én, pénteken és szombaton további forgalomkorlátozásra kell készülni a verseny miatt a belváros több pontján.