A Bika és az Ikrek fura üzenetet kapnak, az Oroszlán megvilágosodik – Itt a szerdai horoszkóp-üzenet

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A 48. hét nem mondható az “év hetének”, így azon sem kell csodálkozni, ha a szerdai napra sem ígér nagy csodát szinte egy csillagjegy szülöttének sem. Kesergésre azért nincs ok, nem életbevágó kérdésekben kell dönteni ezen a napon, kisebb bosszúság lehet csak a horoszkóp szerint a dologból. Egyszóval: ma sem dől össze a világ…..

Kos

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Bika

A mai napon meglehetősen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsőként ellenőrizze a tudomására jutottak tényszerűségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielőtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielőbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Ikrek

Önt egy igen erős és intuitív kötelék fűzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre őket, vagy egyszerűen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Rák

Ma meglehetősen nehéz lehet a hétköznapi dolgaira koncentrálnia, kedves Rák, ugyanis elméje valahogy sehogy sem hajlandó önnel együttműködni, mivel állandóan csak emelkedettebb, fontosabb dolgok kötik le figyelmét, gondolatait. Ha nehezebben is alakulna emiatt a nap, ne erõltesse, ami nem megy! Igazából az lenne a nagyobb baj, ha sosem kötnék le ilyesfajta gondolatok, még, ha néha kavarodást is okoznak életében…

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest