szja - Városi Kurír

Sorting by

×

SzJA-visszatérítés: további 161 ezer forinttal lehet gazdagabb!

Csütörtökön a NAV pontosítást adott közre  SZJA-visszatérítés ügyben, most pedig a  pénzügyi tanácsadással foglalkozó Grantis hívja fel a figyelmet az újabb lehetőségre. Mindenképpen nézzen utána, hogy jár-e Önnek és mit kell érte tennie és mennyi az annyi!

Tovább

Novák miniszter belejött… – már az is visszakapja a befizetett SZJA-t, aki várandós – És aki, csak gondolt rá?

A helyzet fokozódik! Orbánék Novák Katalin száján keresztül tromfoltak: A családügyi miniszter bejelentette: a várandósok is visszakaphatják a 2021-ben befizetett szja-t, ha idén betöltik a 12. hetet. A tendencia alapján kisvártatva jön a tájékoztatás arról, hogy aki gondolt a gyermekvállalásra és ezt két terhes kismamával igazolni tudja, az is jogosult lesz? Vagy akinek van olyan ismerőse, aki gondolt rá?

Tovább

Az Orbán maffia utolsó nagy rablása?!

A Fidesz maffia vezére bejelentette az arra szolgáló intézkedéseket, hogy megvásárolják a 2022-es választások előtt az agyhalott magyarok szavazatait. Pl. 2022. február 15-ig visszatérítik a gyereket nevelő szülőknek a 2021-ban befizetett személyi jövedelemadót. Az összeg felső határa az előző évi átlagbér éves adótartalma. Adóvisszatérítést kapnak a gyereket nevelő kisvállalkozók is. Az EKHO-s szülők az SZJA-ként befizetett összeget kapják majd vissza. A Katások a befizetett átalányadó negyedét kapják meg, ha gyereket nevelnek.

Tovább

Kisnyugdíjasunk bilit borít! – Krumpli helyett pénzeső-ígéret?

Közelednek a választások, mindenkinek ígérnie kell valamit, Tehát a miniszterelnöknek is “illik” ígérnie. Bár Ő bérből él, lássuk be, annyira azért nem szegény, hogy ígérni ne tudna!  Nyugdíjastól a gyerekesekig, avagy Orbán ismét szembe állítja a társadalmat!

Tovább