tél - Városi Kurír

Sorting by

×

4 csillagjegy, akikre álomszerű téli időszak vár! – A mázlista 4., vagy az “ez nem jön be” 5. vagy?

A telet sokan nem szeretik, ugyanis ilyenkor didergősek, rövidek és szürkék a napok, röviden: hideg van, és sokkal hamarabb sötétedik. Legszívesebben átaludnánk ezt a 3-4 hónapot, na de hát nem vagyunk mackók, így persze ez nem lehetséges. Egyes csillagjegyek azonban jó, ha idejében felkészülnek a csodákra, hiszen egy fantasztikus tél vár rájuk. Ők aztán biztosan nem fognak szomorkodni!

Tovább

Elesett a kisöcsém, és most fázik is – Apu sem érti az egészet és csúnyát mondott

Esik a hó, fúj a szél, a Nap nem süt melegen, és az emberek az utcán fáznak. Én is fázom. Az én kisöcsém kórházban van, mert elesett a bi-cajával a hideg betonon, beteg szegény, ráadásul ő is fázik, mert a szobájában az ablakokat nem lehet rendesen becsukni és befú a szél. A nővérke néni azt mondta az anyukámnak, hogyha van otthon, akkor vigyünk be a kórterembe olajradiátorokat, hogy az öcsikém meg a többi gyerek a betegsége mellé ne fázzon meg.

Tovább

Süt a nap, irány a ….. kinek, mi! Az időjárás miatt senkinek nem kell a négy fal között ülni!

Karácsony második napján sem lesz télies az időjárás, a Dunántúlon és a Tiszántúlon élénk, erős északnyugati szél fúj. Csökken a felhőzet, napos idő lesz, inkább csak délen és keleten lehet felhősebb az ég. Említést érdemlő csapadék nem várható.

Tovább