11 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: terror háza

orbanbeszedcsokorszigetvaty

Orbán Viktor balkeze – Havasi Bertalan – felhasználásával nézeti hülyének Önt, meg Önt és...

Szinte senki nem értette - ahogy mi sem - miért nem mond beszédet Orbán Viktor nemcsak a jól bejáratott Terror Háza előtti helyszínen, de...
Schmidt Mária

Schmidt Mária szerint Horthy adta vissza a magyarok önbecsülését

Trianonról kezdődött kétnapos tudományos konferencia a Magyar Nemzeti Múzeumban hétfőn. Schmidt Mária előadásának középpontjában Horthy Miklóst csak úgy emlegette, mint a nemzet önbecsülésének újjáélesztőjét....

Október 23. a Terror Házánál

Orbán Viktor beszéde előtt felszólalt Schmidt Mária is. Azt mondta, „a kommunisták született lúzerek voltak, és ezt ők is tudták".
orban-56

Ön randizik Kovács Zoltánnal? – nem válogat, mindenkit meghívott

Ha lehet hinni Kovács Zoltánnak, október 23-án tuti az Andrássy úton császkál majd és erre buzdít mindenkit. Az alkalom: ott agitál főnöke az '56-os megemlékezés ürügyén.

MSZP-Párbeszéd: újra a listázások korszakát éli Magyarország

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón arra reagált, hogy a Figyelő olyan emberek nevét sorolta fel, akik a hetilap szerint Soros Györgynek,...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×