Tagged: véletlen

Minden jegynek más a gyengéje! - Csábítás-itiner külön csajokra és pasikra

“Sikerre ítéltek” horoszkópja! Közéjük tartozol? – A 4 legsikeresebb csillagjegy nem bízza a véletlenre

Ez nyilván attól is függ, kinek mit jelent a sikeresség fogalma. Vannak, akik csak és kizárólag karrierjük szintjén tudják elképzelni, mások életében a boldog párkapcsolat, a szeretetteljes családi kötelék az, ami a legnagyobb siker érzését biztosítja. Néhány szakértő pedig azt állítja, születésünk dátuma is predesztinál minket a sikeresség, avagy a sikertelenség “pályájára”. Lássuk, szerintük melyek azok a csillagjegyek, akik eleve elrendelten sikerre lettek ítélve!

A 4 legsikeresebb csillagjegy szülöttei nem bízzák a véletlenre! - Te hogy vagy ezzel?

A 4 legsikeresebb csillagjegy szülöttei nem bízzák a véletlenre! – Te hogy vagy ezzel?

Ez nyilván attól is függ, kinek mit jelent a siker, a sikeresség fogalma. Vannak, akik csak és kizárólag karrierjük szintjén tudják elképzelni, mások életében a boldog párkapcsolat, a szeretetteljes családi kötelék az, ami a legnagyobb siker érzését biztosítja. Néhány szakértő pedig azt állítja, születésünk dátuma is predesztinál minket a sikeresség, avagy a sikertelenség “pályájára”. Lássuk, szerintük melyek azok a csillagjegyek, akik eleve elrendelten sikerre lettek ítélve!

"Na, ki az, aki a még a Fidesznél is szánalmasabb? A Fidelitas!"

Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni! Mi, tízmillióan, miért élünk vissza végletesen ezzel a jogunkkal?

Emlékeznek még a hosszú bájtok éjszakájára? A NAV rendszere állt meg akkor, és zavartak mindenkit haza, az ott dolgozók közül. Az akkori góré, mikor megkérdezték, hogy tűntek-e el adatok a rendszerből – tűntek! – akkor azt mondta, hogy lövése nincs, mert mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni.

Komlón törölték a DK jelöltjét a szavazólapokról

Komlón törölték a DK jelöltjét a szavazólapokról

Félreértés miatt a helyi választási bizottság nyolc egyéni szavazólapról kihúzta Nagy Ferencet, a Demokratikus Koalíció (DK) jelöltjét a komlói 5. számú szavazókörben – olvasható a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján.  Az a fránya bocsika…...