Csak erős idegzetűeknek! Értelmetlen szelfibaleset: meg se próbálkozzon hasonlóval! (Felnőtt tartalom)

A tragédia tanulsága nálunk is érvényes! Mennyit ér egy szelfi? A fotós élete biztosan túl nagy ár. Egy indiai férfi halálos balesete világszerte felhívta a figyelmet az óvatosságra. A gyilkos medve.

Dühödt medve támadása

Olvasóink a szelfiőrület meghökkentő következményeiről már a Városi Kurírból is értesülhettek, a dolog éppen  a napokban követelt több halálos áldozatot is Ceglédbercelnél. 

Nemrég egy tragikus eset híre terjedt el az angol nyelvű sajtóban. Az USA Today  azt írta: “Halálra marcangolt egy medve egy indiai férfit, aki szelfizni próbált vele”.
A részletekből kiderült, hogy a férfi egészen elképesztő tájékozatlanságról vagy felelőtlenségről tett tanúbizonyságot. Egy sebesült(!) medvére figyelt fel az út mentén, és azért állt félre, hogy szelfit készítsen vele! 

Azt hinnénk, nincs ember, aki ne tudná, hogy egy sebesült nagyvad közeléből a lehető leggyorsabban el kell tűnni, és a hatóságokra bízni az intézkedést.
Úgy látszik azonban, hogy egy “szelfi-trófea” lehetősége el tudja homályosítani az ember agyát.

A kiérkező hatóságok altatólövedékkel ártalmatlanná tették a sebesült medvét, de a széttépett férfit már nem lehetett megmenteni.

Az USA Today szerkesztője azt is hozzáteszi a hírhez, hogy nemrég több év adatait átfogó statisztika készült a szelfizéshez köthető halálos balesetekről, és ezen a gyászos listán Indiáé a világelsőség… A kutatók összesen 127 esetet vizsgáltak 2014 és 2016 között. Ebből 76 haláleset Indiában történt. 

Figyelem! Drámai képsor csak erős idegzetűeknek ajánlott.

A halálos medvetámadásról videó is készült,:

https://youtu.be/Rg-mSCTDz3M

( Forrás: The Independent)

A vaddisznónak hírhedten rossz a humorérzéke!

Az eset kapcsán a Szabad Föld hetilapban Valló László újságíró figyelmeztetett: a magyar erdőkben járók számára is szigorú szabály, hogy “Ne szefizzünk kocával”. Márciustól május végéig a mi tájainkon a legveszedelmesebb emlős a malacait védő koca – írja a szerző. – Kicsi az esély a végzetes találkozásra, de ha valakinek ilyen pechje van, fusson, ahogy a lába bírja! Az anyakocát nem lehet megijeszteni – a szelfizés pedig senkinek eszébe se jusson, mert a vaddisznónak hírhedten rossz a humorérzéke!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük