A csillagjegyed napos oldala – 3 tulajdonságod, amit imádnak a többiek

Halak

Empatikus: képes vagy teljesen átélni mások érzéseit, szinte összekapcsolódsz velük, emiatt pedig mélyen meg tudod érteni őket. Barátként és párként is igazi kincs vagy.
Romantikus: igazi álmodozó vagy, és ezzel másokat is ki tudsz rángatni a szürke hétköznapokból. Képes vagy a környezeteddel megláttatni az élet apró szépségeit is.
Intuitív: nagyon rá tudsz hangolódni a környezeted rezgéseire, és rögtön megérzed, milyen hangulatban van a másik. Sokszor szavakra sincs szükség ahhoz, hogy tudd, mire van éppen szüksége a szeretteidnek.

Vízöntő

Őszinte: sohasem köntörfalazol, mindig elmondod az őszinte véleményed, és másoktól is ezt várod el. Éppen ezért nagyon megbízhatónak tart a környezeted.
Intelligens: levegőjegyűként nagyon éles elmével rendelkezel, és emiatt kiváló beszélgetőpartner vagy. Nagyon jók a meglátásaid és a problémamegoldó képességed is.
Nyitott: a szíved és az elméd is. Nagyon elfogadó, megértő vagy a környezeteddel, és mindig arra törekszel, hogy a másik nézőpontját is megértsd, még ha az távol is áll a te látásmódodtól.

Rák

Gondoskodó: szereted megteremteni a családodnak az IGAZI otthont, és mindig teszel róla, hogy ne szenvedjenek semmiben sem hiányt. Sokszor a tetteid többet mondanak minden szónál.
Ambíciózus: pont az előzőek miatt nagyon keményen tudsz dolgozni, hogy megteremthesd a feltételeket a boldog mindennapokhoz, és ezzel másokat is motiválsz.
Kreatív: hihetetlen látásmódod van, és ha egyszer elkap az ihlet, gyönyörűet tudsz alkotni. A környezeted dekorálását is mesterien műveled, amivel mindig ámulatba ejtesz másokat.

Forrás

meghalt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük