A csillagjegyed napos oldala – 3 tulajdonságod, amit imádnak a többiek

Bika

Elkötelezett: mivel földjegyű vagy, ami egy fix, szilárd zodiákus, általában hosszútávban gondolkozol. Ha egyszer valami mellett elköteleződtél, ki is tartasz – és ez igaz a párkapcsolatra és a barátságokra egyaránt.
Érzéki: az uralkodó bolygód a Vénusz, ami nagyon felerősíti az érzéki oldalad. Szereted kényeztetni a szeretteidet, mindig tudod, mivel lehet őket levenni a lábukról – a párkapcsolatban pedig egyenesen el tudod varázsolni a szerelmed.
Gyakorlatias: nagyon jó a problémamegoldó képességed, és könnyen megtalálod a legegyszerűbb útvonalat A-ból B-be. A tanácsaid mindig kisegítenek másokat, emiatt gyakran fordulnak hozzád.

Szűz

Segítőkész: mindig készen állsz arra, hogy segíts annak, akinek szüksége van rá. Sőt, legtöbbször magadtól veszed ezt észre, még kérni sem kell.
Kommunikatív: mindig kimondod, amire valójában gondolsz, és általában jól is csomagolod. Az ismerőseid tudják, hogy ha kérdeznek tőled valamit, biztosan egyenes választ kapnak, és azt is, hogy veled tényleg bármit megbeszélhetnek.
Vicces: éles elméd, intelligens humorérzéked és pikírt szarkazmusod gondoskodik róla, hogy a körülötted lévők mindig jól szórakozzanak a társaságodban.

Skorpió

Szenvedélyes: az élet bármely területén. Amibe csak belefogsz, azt igazi odaadással csinálod, és ez nagyon motiválja a környezetedet is.
Védelmező: a barátaid, szeretteid pontosan tudják, hogy rád mindig számíthatnak, bármiről is legyen szó. Akár tűzbe is teszed értük a kezedet.
Megértő: erős empatikus képességednek köszönhetően egészen mély szinten vagy képes megérteni mások érzelmeit, és emiatt olyan beszélgetőpartner vagy, akihez a legféltettebb érzéseikkel fordulnak mások.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük