A csillagjegyed napos oldala – 3 tulajdonságod, amit imádnak a többiek

Kos

Karizmatikus: tűzjegyként hatalmas karizma vesz körül téged, ezzel pedig mágnesként vonzod az embereket – aki egyszer is találkozik veled, biztosan szeretne jobban megismerni.
Szenvedélyes: ha igazán akarsz valamit (vagy valakit), megállíthatatlanná válsz. A Mars az uralkodó bolygód, emiatt hatalmas energiákat vagy képes megmozgatni a célod érdekében.
Erős vezető: mindig vállalod a felelősséget a tetteidért, és ha kell, másokért is kiállsz, emiatt pedig sokan néznek fel rád és adnak a véleményedre. Úgy tudod betölteni a vezető szerepet, hogy senki nem érzi melletted alárendeltnek magát.

Oroszlán

Hűséges: szilárd, fix tűzjegy lévén a legnehezebb időkben is kitartasz a szeretteid mellett, és az elköteleződésed általában egy életre szól, akár kapcsolatról, akár barátságról beszélünk.
Optimista: mindig a dolgok jó oldalát próbálod meglátni, és erre biztatsz másokat is – bárki, akinek egy kis hangulatjavításra van szüksége, tudja, hogy hozzád érdemes fordulnia.
Bátor: nem félsz a szívedre hallgatni, és képes vagy emiatt akár a végsőkig is elmenni. Ezzel a bátorságoddal mindig inspirálod a körülötted lévőket, és erőt adsz nekik ahhoz, hogy ők is így tegyenek.

Ikrek

Szórakoztató: mindig nyitott vagy az új dolgokra, és a rugalmasságod, valamint a jó alkalmazkodó képességed lehetővé teszi, hogy minden szituációból kihozd a legjobbat.
Kiváló kommunikációs készség: órákig tudsz beszélgetni akármiről, és meg is hallgatod a másikat, így sokan osztják meg veled a problémáikat.Párkapcsolatban is nagyon fontos számodra a nyílt kommunikáció.
Energikus: bárhová is mész, kicsattanó energiáddal mindig felpörgeted az eseményeket – olyan vagy mások számára, mint egy katalizátor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük