Csillagjegyed meghatározza, hogy oldod meg a gázos helyzeteket! Én magamra ismerek, Te?

Sokakra ráismertem a közeli és nem annyira közeli ismerőseim közül ebben a pontos leírásban… Amikor az életben minden jól megy, akkor úgy tűnik, teljes a lelki egyensúly. De mi van akkor, amikor szembejön a probléma?

A különböző csillagjegyűek másképp reagálnak a nehéz helyzetre! Attól függően, hogy ki mikor született, hasonlóságok mindenkinél megfigyelhetők. Nagyon érdekes megállapítás!

A különböző csillagjegy szülöttei így reagálnak:

Kos

A Kos minden problémából méltóságteljesen jön ki. Büszke magára és saját erővel győzi le a nehézségeket! Ez a csillagjegyű csendesen távolítja el az útjába kerülő akadályokat…

Bika

A bika válla mindent elbír! Ez a csillagjegyű szereti megoldani a nehézségeket és szereti másokkal megosztani a sikerének a titkát. Még azokkal is, akik nem készek az ilyenfajta nyitottságra!

Ikrek

Az Ikrek – szeretnek segítséget kérni, főleg a Bikáktól és a Kosoktól. Tudják, kit lehet kihasználni! Ugyanakkor ezen csillagjegyűek bőségesen hálásak azoknak, akik segítettek nekik a nehéz problémából kikeveredni.

Rák

A Rákok szeretnek siránkozni és szenvedni és a körülöttük lévőknél elérni azt, hogy azonnal segítsenek nekik. De ha nincs mellettük egy csodatevő, akkor a Rákok önerőből is képesek megoldani a problémát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük