Csillagjegyed tudja -még ezt is?!: így sminkelj, ha jót akarsz! – Ki ne azt akarná?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A szépség relatív, de alapjában véve minden ember szép, csak különböző módon. Éppen ezért az sem mindegy, hogyan ápoljuk a szépségünk. Figyeljünk oda a saját, egyénre szabott szépségápolási kellékeinkre, hiszen egészen biztosan nem az rúzs fog jól állni, mint a barátnőnknek. De az is megtörténhet, hogy számunkra nem is előnyös a rúzs. Inkább egy óriási színes fülbevaló. Az alábbiakban csillagjegyünk szerint kaphatunk szépségápolási tanácsokat!

Kos

Nagyon sok figyelmet fordít a hajápolásra, hiszen szerinte egy nőn ez az egyik legfigyelemfelkeltőbb dolog. Leginkább a nagyon vörös, és a szőke színekért rajong. Ajánlott ránctalanítót használnia már az első ráncok megjelenésekor.

Sminkeléshez a bézs és okker szín ajánlott.

Bika

Ambíciós, és keményen dolgozik. Nem tulajdonít nagy jelentőséget a sminknek, de a szempillaspirál nem hiányozhat soha róla. Inkább a földes színekért rajong, de

talán nem ártana valami színesebbet, pl. kéket, vagy zöldet is használni.

Ikrek

Nem erőssége a sminkelés, de néha azért vásárol magának egy-két sminkfelszerelést. Ne csak az ajkaira figyeljen oda, ha rendszeresen krémezze a kezeit is, hiszen ezeken látszik meg leghamarabb az öregedés.

Használjon minél színesebb körömlakkot, vöröset, szürkét, kéket.

Rák

Leginkább a természetes szépségápolás híve, odafigyel magára, de hajlandó bármilyen olcsó terméket használni. Használjon kék vagy zöld szemhéjpúdert, de

ajkaira inkább valami halvány bézs szín vigyen fel.

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük