Csillagjegyek akiket a köddé válás művészének is nevezhetünk - Városi Kurír

Sorting by

×

Csillagjegyek akiket a köddé válás művészének is nevezhetünk

Ezek a csillagjegyek gyakran köddé válnak. A legszebbnek, legromantikusabbnak tűnő randi után is megesik, hogy szellemmé válnak, és soha többé nem látod őket. A horoszkóp inkább óvatosságra int: ha velük randizol, mert könnyen csalódás érhet. Vajon te is a kevésbé megbízható csillagjegyek közé tartozol?

Hirdetés

A Rák megrémül, és köddé válik

A Rák meglehetősen szeszélyes csillagjegy, amikor randizásról esik szó. Óriási lendülettel veti magát a párkapcsolatba, aztán amikor a dolgok túl gyorssá válnak, vagy éppenséggel túl lassan haladnak előre, inkább visszahúzódik a páncéljába, és többé nem látod. Igazság szerint meglehetősen kimerítő lehet a vele való párkapcsolat, ugyanis folyamatosan azon aggódhatsz, vajon mikor teszel olyasmit, amivel elriasztod magadtól. A félelem helyett inkább jusson eszedbe, nincs semmi rossz abban, amikor önmagadat adod. Ha lelépett mellőled, talán soha nem is illettetek egymáshoz. Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

 

A Skorpió magának való csillagjegy

A Skorpió, amilyen érzékeny, gyakran pontosan annyira nem foglalkozik mások érzéseivel. Bámulatos adottságokkal rendelkezik, hogy mások érzéseibe belelásson, az esetek többségében olyan partnert keres, akinek képes olvasni a gondolataiban. Ha a hálójába esel, ne lepődj meg, ha teljességgel összezavarja, felkavarja a lelkedet, és miközben mindent tudni akar rólad, az ő valódi személyiségét rejtély és homály fedi. Olyan érzésed lehet, mintha egy szellem mellett élnél. Gondold át, mennyire éri meg a lelkedet odaadni neki, mert könnyen lehet, nagyon mélyen sérülsz, és csalódnod kell mellette. A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellő mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, persze csak ha kellőképpen védettek, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig…

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.