BlogbazárCsillagjegyek

Csodák napja! Ma szinte miden csillagjegy csak az élet édesebbik feléből kap kostolót!

csillagjegy,
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Igazi égi csoda vár ma rád, és a többi a te csillagjegyedbe születettre. A legszebb napra ébredtél! Tudd meg, mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Úgy tűnik, mintha valaki visszatartana valamit előled, vagy a hátad mögött ténykedne. Valószínűleg nem jársz messze az igazságtól. A mai nap üzenete, addig ne vonj le következtetéseket, amíg nem vagy biztos információ birtokában, mert bolondot is csinálhatsz magadból.

Bika

Nehezedre eshet átadnod a lényeget a mai napon, hogy mások is értsenek. Talán süketek? Vagy félnótásak? Vagy az is megeshet, hogy egyáltalán nem figyelnek? Bármi is legyen, nincs értelme túl erőszakosnak lenn, ez egyébként sem sajátja csillagjegyednek. Tartogasd a szavaidat azokra, akik értékelik.

Ikrek

A bolygók azt sugallják, hogy mind az energiád, mind a bevételed korlátozott jelenleg, szóval csak okosan válassz, mit csinálj, és mire költs. Mentálisan is szelektálj, és ne hagyd, hogy az elmédet elárasszák felesleges gondolatok.

Rák

Számos dolog van, amit el kellett volna intézned, de valahogy nem jutottál el odáig. Bűnösnek érzed magad miatta? Nos, nem kellene, hiszen sok minden van, amit viszont jól megcsináltál helyette. Ne légy szigorú magaddal.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!