Sorting by

×

Csütörtöki horoszkóp azoknak, akik hisznek benne és azoknak is akik nem!

Tény, hogy vannak akik hisznek a horoszkópnak és vannak akik nem. Eddig még  egyik tábornak sem sikerült “megtéríteni” a másokat, de példásan békében élnek egymás mellet. Mi naponta 3 friss horoszkóppal igyekszünk kedveskedni a “hívők” táborának, az ellenoldalt arra kérjük nézze el ezt nekünk. Lássuk mit ígér 202. január 6.

Kos

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendőt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késő délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Bika

Ma kifejezetten felerősödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítő kezet, esetleg egy gyengélkedő családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is előfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illető. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bika, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet! Figyelmezteti a horoszkóp.

Ikrek

A horoszkóp nem sok jót tartogat mára. Ezen a napon igencsak megterhelő lehet valami az ön számára, ami miatt úgy érezheti, nem csinálja tovább, inkább feladja. Ne tegye! Ha kell, harcoljon meg minden egyes apró kis előre lepésért, s meglátja, ha végül sikeresen elért a célig, nagyon büszke lesz magára, s meg is lesz rá minden oka!

Rák

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Rák, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikből következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítő és egy idő után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.