A Demokratikus Koalíció több, mint 500 polgármester- és képviselőjelöltje tegnap a hivatalos indulással egyidőben megkezdte az ajánlások összegyűjtését országszerte. A kemény munkának és annak, hogy a jelöltjeink személyesen is gyűjtik az ajánlásokat, már most látszik a gyümölcse – számolt be Varju László, a DK alelnöke, kampányfőnöke.

Estére meg lehet Budapesten és a megyei jogú városokban a szükséges számú aláírás

A tegnap esti összesítésünk szerint a fővárosban és a megyei jogú városokban a DK-s jelöltek már össze is gyűjtötték a szükséges aláírások felét – mindössze egyetlen nap alatt – írta. – Ha minden így megy tovább, akkor Budapesten és a megyei jogú városokban már ma estére meg lehet a szükséges számú ajánlás.

- Hirdetés -

Büszkék vagyunk rá, hogy az ajánlásokat helyben elsőként összegyűjtő politikus is a DK-ban politizál. Czeglédy Csaba már az első napon leadta az indulásához szükséges ajánlásokat Szombathelyen – tette hozzá a kampányfőnök. Felemelő érzés, hogy az emberek értik és érzik: most jött el az idő, most vehetjük vissza a falvainkat, városainkat és megyéinket a Fidesztől.

Várják a Fidesszel szemben állókat

A DK ugyanakkor természetesen nem elégszik meg a törvényileg szükséges számú aláírással, a következő napokban és hetekben is gyűjteni fogjuk az ajánlásokat. A DK jelöltjei és aktivistái továbbra is várják a Fidesszel szemben állókat 23 budapesti kerületben, 23 megyei jogú városban, 144 tízezer fő feletti településen és megannyi kisvárosban és faluban, mind a 19 megyében – hívta fel a figyelmet.

megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét