Sorting by

×

Formálódik az új kormány, Kásler megy, Lázár és Szócska -a reaktiváltak- jönnek

Lázár János és a volt MNB-alelnök is új tárcát kaphat a rövidesen megalakuló kormányban – legalábbis több forrásunk szerint. Úgy tudjuk, Varga Mihálynak a jelenleginél soványabb minisztériummal kell majd beérnie, a belügyminiszter pedig újabb ciklust vállalt, Kásler mehet, Szócska jöhet.

Tovább

Kúria: nincs olyan jogszabályhely, amely az érvénytelen szavazat kampányüzenetét tiltaná!

A Kúria szerint nem jogsértő, hogy civil szervezetek a népszavazáson érvénytelen szavazásra buzdítottak, ezért a bíróság megváltoztatta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ezzel ellentétes tartalmú határozatát. A bíróság szerint a civil szervezetek kampányukkal a véleménynyilvánításhoz fűződő alapjogukat gyakorolták.

Tovább

Heti abszurd: Ugyan, miféle választás? – A NER által hozott játékstílus

Az isten pénzének egyharmadát elkölteni a választók megvásárlására, a második harmadát elégetni az erről szóló sikerjelentésekre, és a harmadikat pedig az ellenzék gyalázására – nos, amit így meg lehet nyerni, az nem egy választás. Választást így csak elcsalni lehet. A NER által hozott játékstílusnak a futballban már a gondolatát is akkora piros lappal büntetnék, hogy a Holdról is látsszon.

Tovább

Márki-Zay Péter még mindig macsétával vagdalkozik az elmélyült elemzés helyett

Márki-Zay Péter ahelyett, hogy komolyan elemezné bukása okait, folyatja a sehova sem vezető vagdalkozást, a nagy szavak erdejében, vagy egyszerűen nem akarja elárulni mi vitte rá valójában, hogy ne üljön be a parlamentbe, legutóbbi bejegyzése közösségi oldalán legalábbis erre utal.

Tovább

Nem kell tovább körmöt rágni, élőben a beharangozott Orbán-sajtótájékoztató! – Hadüzenet a fővárosnak

Nemzetközi sajtótájékoztatót tart Orbán Viktor miniszterelnök szerda délután – tájékoztatott a Miniszterelnöki Sajtóiroda. A Miniszterelnöki Sajtóiroda a pontos témákat, amelyekre számítani lehet, nem ismertette.

Tovább